Sokan akiknek kevés a jövedelmük miért vesznek 10-20e ft-os részletre telefont? Még mindig státusz szimbólum?
Mert a legtöbb ember sík hülye, hiú és pénzügyi analfabéta.
Ahhoz ugyanis intelligencia kell, hogy az ember átlássa, nem a státusszimbólumok miatt lesz menő, meg hogy magasról le kell tojni azt, hogy idegenek mit gondolnak rólad.
És ugye a sok hülye képtelen gondolkodni és az alacsony jövedelemre megvesz minden hülyeséget, aztán meg csodálkozik, hogy nincs pénz. És persze ki sem használják a tizedét sem a telefon tudásának, hiszen ahhoz már túl hülyék.
Pl. a szomszédom ott csodálkozott, hogy "jaaa, telefonnal be tudod fizetni a csekket azzal a kóddal, ami rajta van?" meg ott van a 200 ezres telefonja, de hogy az NFC mire jó, arról fogalma nem volt...
#16: "Én látássérültként azért vettem az iPhonet, mert sokkal jobb ebben az a funkció ami felolvassa a szöveget - magyarul is."
De te OKKAL vettél iPhonet és ki is használod. Ellentétben az emberek jó 80%-ától.
"Nem értem miért probléma neked az, hogy ki, mire költ?"
"Sokan miért foglalkoznak olyan dolgokkal, amihez semmi közük?"
Úgy bírom, hogy az ilyen kérdésekre mindig benyomják a nagyokosok ezeket a válaszokat, mintegy igazolva maguknak azt, hogy jó döntést csináltak, mikor erőn felül részletre vásároltak egy telefont, amit ki sem használnak.
Ezt nehéz lehet felfogni a boldog tudatlanságban élőknek, de rossz nézni, mikor az ember környezetében ennyi sok a hülye. Igen, tudjuk, hogy kár erőlködni, tudjuk, hogy a hülyék nem fogják fel magukról, hogy hülyék, hiszen hülyék, de mégsem tudja az ember levetkőzni azt a szándékot, hogy segítsen a sötétben botorkálókon.
#23. Mivel meglettem szólítva válaszolok. Te honnan tudod, hogy nekem miből, mire futja? "erőn felül részletre." Már 1 éve kipengettem az utolsó részletet is. Ha esetleg nem olvastad volna, olcsóbban jutottam hozzá bő 100 ezerrel, mert hűséget vállaltam, kedvezményeket kaptam. Kamatmentesen fizettem. Nem használom ki a telefont? Lehet! De legalább nem kell évente cserélni. 3 éve használom. Olyat kerestem amit nem kell 1 év múlva cserélni. Sokat utazom. Megy rajta a GPS, és a YouTube egyszerre. Mert bírja. Nem egy gagyi vacak.
Tudod én meg azt nem értem miért kell mások zsebében turkálni??? És ezt marhára nem értem.
#26 nah te 100 ezerért vetted, én meg 200-ért. Nekem ez felelt meg az igényeimnek. Vízálló, porálló, ami a munkám miatt nem elhanyagolható előny.
Előfizetési díj?
Fix 10 ezer, és korlátlan. Na tessék. Még ebben is a magasabb kategória! Lehet belekötni! Ezt is miből fizetem!? Dolgozom, és futja rá! 😂😂😂
Nekem is jó jövedelmem van, mégse pocsékolom a pénzt. Havi 3 ezer a számlám, a családot ingyen hívom.
A vízállóság lehet jogos szempont, nekem nem az.
#28 tudod, illetve nem tudod, de most tudni fogod! 😂😂😂
Szóval sokat utazom külföldre, és kell a net. Sokat kell telefonálnom, és nem mindegy, hogy fixen fizetek X összeget, vagy kapom össze-vissza a számlát. Így tudom, hogy minden hónapban befizetek 10 ezret, és nem kell aggódni mennyi lesz a számlám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!