Sokan akiknek kevés a jövedelmük miért vesznek 10-20e ft-os részletre telefont? Még mindig státusz szimbólum?
Kérdező!
Felnőtt ember el kell tudnia dönteni belefér-e a költsége egy drága mobil részlete. De, ha ennyire mozgat a téma, miért nem kérdezed meg, a konkrét személytől?
Én látássérültként azért vettem az iPhonet, mert sokkal jobb ebben az a funkció ami felolvassa a szöveget - magyarul is.
Nem csak a híreket, emailekete, üzeneteket, de könyveket olvastatok fel vele. Enélkül a telefon nélkül ülnék egy helyben mint egy határ ürülék.
Ugyanez igaz a Mac-re. A Windows felolvasója nagyon sokat javult az elmúlt években, a 11-ben még egész jó, de még így is ott tart még csak mint kb 6-7 évvel ezelőtt az Apple. Az Applenél sokat tesznek a sérült emberekért, igyekeznek azokat a funkciókat komolyan fejleszteni amik a (látás-, hallás-, mozgásszervi-, stb.) sérült embereket is hozzásegíti ahhoz, hogy minél könnyebbé tegyék az életünket.
Engem nem érdekel hogy ki mit gondol arról, hogy iPhone van a kezemben. Ha annyira egysíkú valaki, hogy egy telefon alapján meg ítéli meg a másik egész életét, annál nagyon komoly problémák vannak a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!