Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik alkalmazással lehet...

Melyik alkalmazással lehet androidon (Huawei P8 Lite) mp3 hangját feljebb vinni?

Figyelt kérdés

1: Nem a hangerő gombot szeretném feljebb venni, az ugyanis már a maximumon van.

2: A kérdésre keresem a választ, nem tanácsokat várok, hogy romlani fog a fülem és társai.

PC-n Audacity-ben volt erősítés opció (majd urana torzítást kellett engedélyezni), de nem jutok PC közelébe.

3: Nem válaszolok arra, hogy miért nem jutok PC közelébe.

Köszönöm szépen előre is a válaszokat a kérdésre!

2022. szept. 10. 13:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Az alkalmazásokat azért készítik, hogy használják. Ha nem működik, akkor miért készítették? Vagy az én telefonom elavult az alkalmazáshoz?

Megnéztem néhányat, de egyik se működik. Ez nincs rendben...

Igen, létezik :) használni lehet, csak nem sok minden fér fel rá, főleg egy mindig kapcsolatot kereső agresszív Messengert nem engedhetek meg, aminek az értesítését LEGFELJEBB 24 órára lehet kikapcsolni. Töröltem is, mert egyébként alig használom. És irreálisan sok helyet foglal az én szememben (300+MB). De alap alkalmazások elmennek rajta. Én meg vagyok vele elégedve, bár jobb lenne, ha tisztább lenne a telefon, és nem foglalnának a dolgok annyira sok helyet, mert már 90% körül van és nem látom, hogy mi foglal ilyen sok helyet.

Nekem megéri, jelentősen jobb telefonra nincs szükségem jelenleg.

Én 2,5 éve vettem és az utóbbi 2 hónapban kezdett belassulni. A Messenger törlése után valamivel gyorsabb lett, de még így is fagy olykor (főleg amikor bekapcsolom a mobilinternetetet, de ekkor majdnem minden alkalommal). Megköszönöm, ha valaki tud ez ellen tanácsot adni.

Az akkumulátor is kitarthatna tovább (talán 2.000mAh-ás), de már sokat volt használva általam is, tehát tudomásul kell vennem, hogy egyrészt kicsi a kapacitás, másrészt bőven (el) használtam.

2022. szept. 16. 10:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Próbáld meg valamilyen videószerkesztő appal, amivel lehet mp3-ba renderelne.
2022. szept. 22. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!