Telefont szeretnék vásárolni. Androidom van és Iphone szeretnék vásárolni. Szerintetek megéri még Iphone 7-et vásárolni? Vagy gondolkodjak feljebb. (8 stb. )
Ne vásárolj iPhone-t, olcsóbban jobb Androidos telefonokat kapsz. (elvakult iPhone fanok tessenek a piros lefele mutató nyilat nyomkodni)
De ha mégis iPhone mellett döntenél, én a 8 alá nem adnám. A 7-es már lassan 3 éves modell.
megéri de a plus model a kamera miatt mégjobban
ez a lassításos duma marhaság csak az elvakult android fanok irják
ios 12 gyorsította és az ios 13 tól méggyorsabbak lesznek
iphone ezerszer jobb bármelyik fos androidnál
5 évig használtam 5S-t és nem lassult be, nem fagyott le soha.
Most 7-esem van és tökéletes. Igen megéri. A 8 csak a hátlapról történő töltéssel tud többet.
7es és a 8as széria közt csak apro különbségek vannak
apple oldalon összelehet hasonlítani őket
évről évre nyilván a proci meg egyéb belsőségek kicsit jobbak lesznek de szinte nem is látsz különbséget
8 as tud vezetéknélküi töltést amit amúgy szerintem rohadt kevés ember használ mert a kábelel még mindig gyorsabban tudsz telót tölteni mint kábel nélkül
7: Akkor jött ki a 8-as, amikor én vettem a 7-est. Árban nem lett volna sokkal több, de nem láttam értemét, mert tényleg csak a hátlapi töltésben különbözik.
Míg mondjuk egy X v. XS és a 7-es között már van jelentős különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!