Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Wifi használata mobilon...

Wifi használata mobilon ingyenes? Akkor miért számláztak ki 3800 Ft-ot 1 nap alatt?

Figyelt kérdés

van egy sony ericsson yperia x10 mini pro-m, pár napja vettem, t-mobilos.

kipróbáltam rajta a wifit, egyik haveromnál voltam, rá csatlakoztam a netjükre, és pár órát neteztem a telefonomon (ebuddy, youtube, facebook stb.)

ugye mindenki mondta nekem, hogy a nyílt hálózat az ingyenes.

másnap is használtam egy cukrászdában pár percre egy nyitott hálózaton. ehhez képest másnap 3800 Ft-ot mutatott az egyenlegem! előfizus vagyok, semmi értesítés nem jön ha valamire fizetnem kell, csak simán vonogatják le szépen!

hogyan állítsam be, hogy csak az ingyenes netet tudjam használni?

és miért vont le ennyit, ha ingyenes a wifi??

köszönöm ha valaki tud segíteni!

2010. szept. 25. 14:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
harmaik vagyok...a westendben nekem is valami kódot kér :S
2010. szept. 26. 21:56
 12/14 bp1985 ***** válasza:
westend fizetős wlan-t ad.
2010. szept. 26. 22:12
 13/14 anonim ***** válasza:

szia

nekem is ugyan ilyen telóm van, de az adatforgalmad tiltsd le hogyha wifizel mert ugye az ingyenes

2011. jún. 15. 22:54
 14/14 anonim válasza:
ha wifizel vedd ki a sim kártyádat...én is így csinálom
2011. dec. 10. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!