Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Wifi használata mobilon...

Wifi használata mobilon ingyenes? Akkor miért számláztak ki 3800 Ft-ot 1 nap alatt?

Figyelt kérdés

van egy sony ericsson yperia x10 mini pro-m, pár napja vettem, t-mobilos.

kipróbáltam rajta a wifit, egyik haveromnál voltam, rá csatlakoztam a netjükre, és pár órát neteztem a telefonomon (ebuddy, youtube, facebook stb.)

ugye mindenki mondta nekem, hogy a nyílt hálózat az ingyenes.

másnap is használtam egy cukrászdában pár percre egy nyitott hálózaton. ehhez képest másnap 3800 Ft-ot mutatott az egyenlegem! előfizus vagyok, semmi értesítés nem jön ha valamire fizetnem kell, csak simán vonogatják le szépen!

hogyan állítsam be, hogy csak az ingyenes netet tudjam használni?

és miért vont le ennyit, ha ingyenes a wifi??

köszönöm ha valaki tud segíteni!

2010. szept. 25. 14:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
bnőm is ugyanígy járt ,ugyanezzel a mobillal....azért lett annyi,mert pl ő elindított egy játékot rajta,és az a mocsok csatalkozott nethez,de még csak nem is wifin,hanem sima mobiladatforgalmon,de úgy,hogy nem is jelezte ki,csak vmelyik felső sarokba egy kis ikon volt...nagyon szemét dlog,erre figyelj oda.de ha wifire csatlakozol vele,és úgy netezel az tök ingyen van.
2010. szept. 25. 14:26
 2/14 anonim ***** válasza:
mert véletlenül megnyomtál vmit amikor még nem csatlakoztál a wifire,és beszámlázta.nekem is volt már ilyen,állitsd be a beállitasoknal hogy csak 2g hálózatok használata,és soha többé nem fordul elő.
2010. szept. 25. 14:28
 3/14 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, hogy őszinte legyek, de a wifi ingyen van, az biztos :) szerintem menj be a t-mobilehoz, és kérdezz rá, hogy miért számolták rá azt az összeget, és ha mondjuk a web'n'walk, vagy nem tudom konkrétan mi volt, amivel neteztél (szóval az alap t-mobileos) akkor tiltasd le :D
2010. szept. 25. 14:28
 4/14 A kérdező kommentje:

köszi szépen a hasznos infóka,t megtaláltam a web'n'walk-ot a telefonon, de nincs olyan hogy letiltás vagy kikapcsolás, később bemgyek a t-mobilhoz és megkérem tiltsák le rajta a netet, csak a wifit tudjam használni.

de azért nagy lehúzósok:(

direkt az 1850-es csomagot kértem, mert max annyit tudok kifizetni diák létemre, hát most megszívtam:(

de köszönöm szépen a segítséget:)

2010. szept. 25. 14:40
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Mert a telefonod andriodos ezáltal NEM ingyenes a facebook!( a böngésző miatt.)
2010. szept. 25. 14:44
 6/14 anonim ***** válasza:
utolsónak mondom,hogy az tök mind1,ha otthoni wifire csatlakozik,akkor nem kell külön fizetni a facebook miatt....ugyanmár
2010. szept. 25. 14:50
 7/14 A kérdező kommentje:
hát igen, wifin elvileg minden ingyenes...
2010. szept. 25. 14:53
 8/14 bp1985 ***** válasza:
Fogod, és a netbeállításnál kitörölsz egy betűt a kezdőoldalból. Ennyi az egész. pl www.t-mobile.hu ból csinálsz www.t-mobile.h-t. Így nem fog felmenni a sima, fizetős netre.
2010. szept. 25. 16:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Igen.. A wifi használata valóban teljesen ingyenes.. Én úgy oldottam meg az ilyen problémámat, hogy a telefonom gyári böngészőjében beállítottam, hogy "mindig rákérdez".. Így a telefon minden internetet használó program során rákérdez, hogy hova csatlakozzon a netezés során..
2010. szept. 25. 16:17
 10/14 A kérdező kommentje:

t-mobilban letiltattam a netet, és egy mekiben kipróbáltam a wifit- működött, de a westendes wifi nem, a boltban azt mondták az sosem jó:)

úgyhogy most megnyugodtam egy kicsit, remélem innentől nem lesz semmi plusz költség a számlámon:)

2010. szept. 25. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!