Huawei P8 Lite (android): Hogy tudom megnézni, hogy a telefonon mi foglal annyira sok helyet?
A 10,49 GB-ból 10,07 GB foglalt (95%), de nem értem, hogy mi foglal ennyire sok helyet. Ennek szeretnék utána járni. Se a fényképek, se a videók, se a letöltött mappa, se pedig a dokumentumok nem foglalnak jelentős tárhelyet a belső tárhelyben, ezeket látom, hogy SD-re vannak mentve (a többségük). A zenéből rengeteg van, de azt sehol se láttam, hogy hová vannak mentve. Maguk az alkalmazások 1,3 GB-nál nem foglalnak többet, de azt nem tudom, hogy esetleg nem termelnek-e és nem raktároznak-e adatokat. Van egy offline navigációs alkalmazás (OmsAnd - már nem elérhető Play Áruházban) ami lehet, hogy 5,4 GB-nyi adatot rejteget. Egyszer mintha(!! - tehát nem 100%) ennyit láttam volna valahol (hát igen...erre már nem emlékszem, hogy hol láttam).
Az értelmes és nem felháborodott segítségeket előre is köszönöm!
A regi alkapmazasok es frissitesek szemetelik tele a memoriat.
Csinalj gyari visszaallitast, maskepp nem kapod vissza a tarteruletet.
Nalam ez 5 giga volt a P9-en.
Igen, aztán visszatelepíti őket és újra nem lesz helye. Remek tanács....
A probléma, hogy ma már 16 GB az lóf@sz.
Mellesleg menj be az alkalmazásokba, nyomj a térképes appodra és meglátod mennyit foglalnak az adatai. De én a helyedben egyszerűen vennék egy új telefont és kész.
Igen, aztán visszatelepíti őket és újra nem lesz helye. Remek tanács....
Igen remek tanacs, mert ennyi szemetet tavolitott el, ezen kivul volt telepitve nehany program.
Ahhh...annyi mindent kellene visszaállítani a saját részemre optimálisra. Nem tudom már mindazt visszaállítani. Én nem a "elfogadokminde tjóúgyahogyvan" kategória vagyok. Amiket beállítottam, szándékosan tettem, hogy számomra szebb, hatékonyabb legyen. Tehát ez sajnos még nem opció, a végetekig tartogatom ezt a lehetőséget.
Nem tudom, hogy arra van-e lehetőség, hogy az egyes alkalmazásokból egy konkrét verziót töltsek le, mondjuk: Messenger 372.0.0.10.112 - szép példa :)
A google fordítót valamikor frissítettem és ami anno offline volt, azt most nem tudom offline módban használni és felettébb undorító, gusztustalan a kinézete.
A térképes alkalmazás 72 MB-ot foglal, de offline térképeket is töltöttem le, amik magukban többet foglalnak. Több, részletes adatot nem látok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!