Szeretnék egy új mobilt, de melyiket?
Őszintén szólva nem szeretnék, de muszáj, mert a régi (első telefonom) nagyon rossz állapotban van már. A férjem noszogat, hogy nézzek ki egyet, de nem találok sehol olyat, ami tetszene. Nagyok az elvárásaim :) Tud valaki ötletet adni?
- ne legyen kihajtható, csúsztatható, stb.
- legyen "pufi". (ne ilyen ultravékony, szögletes, hanem lehet gömbölydedebb)
- nem akarok bele fényképezőgépet, de ez tudom lehetetlen sajnos
- nem szeretnék bele rádiót, de ha lenne benne mp3 lejátszó, jó lenne
- jó lenne, ha tudnék rá javás játékokat tenni
- legyen nagy a kijelzője
- lehet színes :)
ár ügyileg én max 30 ezret gondoltam, de az mar tenyleg maximum, mert annal dragabban buta kis okostelefont vennék.
Köszönöm szépen az ötleteket.
Mit szólnál a Nokia 6300-áshoz? én is ilyet szeretnék karácsonyra, sztem nagyon kultúrált, szép telefon. (nő vagyok)
Nem egy kimondottan dundi telefon, de nem is pengevékony, nagy a kijelzője, bár van benne kamera és rádió is tudomásom szerint. Bár a kamerafunkció elenyésző benne, mert csak 2 megapixeles. Domino csomagban 21.900 ft, kártyafüggetlen állapotban 30-35 körül van. Van többféle színben is (piros, fehér, ezüst-szürke, fekete)
koszi, meglesem! jobb igy konkret telefonra ráguglizni, végignyálaztam már egy csomó weboldalt!
További ötletek is erdekelnek
*elmegy meglesni a telefont* :)
Én csak annyit szólnék hozzá ,hogy mielőtt vennél telefont szerintem feltétlenül írd be ide* a típusát ,hogy nehogy valami rosszat vegyél.
* [link]
Na végülis melyikre esett a választásod? kíváncsi vagyok:)
Kellemes Ünnepeket
még nem döntöttem.. az a baj, hogy alakra nekem a nokia 6630as tetszik, de az meg nagyon draga, meg minden telefon olyan keveset tud olyan sok penzert.. mondtam a ferjemnek, hogy nem kell telefon az iden :D
butasag tudom, de pl a nokia 6630ba beleszerettem, és kivonták a forgalomból, vagy drága (pedig valamelyik oldalon ujonnan 29ert irtak, ami még éppenhogy benne lett volna).
nem tudom.
igazabol nem nagyon szoktam telefonalasra hasznalni ami most van, azt se. tettem fel ra jatekokat annak idejen (passziansz, prince of persia, egy ilyen kis strategiai szerepjatekosat, olyat mint a heroes), es ennyi. a környezetem meg szeretne olyan telefont adni, amivel tud kommunikalni velem :)) (ez nem csong ki sokszor, meg nem irja ki, hogy kerestek, csak ugy 80%ban, meg azt mutatja, hogy maxra fel van toltve, de ha beszelek 2 mondatot, akkor csak az elhalo sikolyom halljak, hogy gyorsan mert lemerulok)
szóval nehéz velem :) az első valaszadó nagyon jó kis mobilt mondott, ha egy kicsit is normalis lennek azt valasztanam.
Első vagyok:)
Tudok még egyet figyelmedbe ajánlani, nekem is ilyen lesz: Nokia 7210 Supernova, rózsaszín gombos.
Én beleszerettem első látásra, sztem tündéri, kimondottan nőies, nagyon fejlett benne az mp3 lejátszó. (pasik leszólják, de kit érdekel?:P)
Konkrétummal igazán nem szolgálhatok, de márkaügyileg azt tudom mondani, hogy sose vegyél Samsungot. Nagyon dizájnosak és csinosak, de lassúak és gyakran adódnak problémák velük.
Ha Nokiában gondolkodsz, akkor okosan döntesz, mert az nagyon megbízható márka, és bár megkérik az árát, ha strapabíró darabot akarsz, megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!