Marsi Tamás kérdése:
Hogyan lehet a telefomon a médiahang limitet fentebb állitani?
Figyelt kérdés
Kérem valaki tudna segiteni,és az olyan válaszoktol kérem kiméljenek hogy a hangerőszabályozó gombal vedd fentebb mert a limitnél megáll. TUdnám esetleg valahogyan fentebb állitani, vagy lekapcsolni azt hogy limit legyen rajta. Valaki aki ért ehez irna segitséget?2022. aug. 31. 18:37
1/15 A kérdező kommentje:
Egy Dual sim Huaveiről van szó
2022. aug. 31. 18:40
2/15 anonim válasza:
Miért jó halláskárosodást kockáztatni?
3/15 A kérdező kommentje:
Nem, csak én értem hogy halláskérosodást okozhat de nem hiszem hogy nagy esély lenne rá. De valaki meg tudná kérem mondaniM
2022. aug. 31. 18:46
4/15 A kérdező kommentje:
*mondani?
2022. aug. 31. 18:46
5/15 anonim válasza:
"nem hiszem hogy nagy esély lenne rá."
A valóság meg hiszi.
6/15 anonim válasza:
Alább látható hogy milyen hangerőn mennyi ideig biztonságos a zenehallgatás a WHO szerint.
Kevesebb mint 70dB időtartalomtól függetlenül biztonságos.
80dB 8óra/nap
83dB 4óra/nap
86dB 2óra/nap
89dB 1óra/nap
Ha nem akarsz bajt akkor a telefon hangerőszabályozónál a fele érték alatt maradsz. Vagy veszel egy zajszűrős fülest és akkor alacsonyabb hangerőn is jól hallható a zene. Sohase azért növeld meg a hangerőt hogy elnyomd a külső zajokat és hogy emiatt jól halld a zenét!
7/15 A kérdező kommentje:
Értem én azt hogy nem biztonságos de azért leirni csak le tudja valaki?
2022. aug. 31. 18:54
8/15 A kérdező kommentje:
Minél hamarabb megszeretném tudni a választ a kérdésre mint mindenki aki ide ír.
2022. aug. 31. 18:55
9/15 anonim válasza:
Beálítások
Hangok és rezgés
Hangerő
Jobb fent 3 pötty
Médiahangerő korlátja
10/15 A kérdező kommentje:
Nekem nincs ott a hangerő se sem a 3 pötty
2022. aug. 31. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!