Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mostanában egyre gyakrabban...

Mostanában egyre gyakrabban történik a telefonommal (s9 plus), hogy elhalkul a médiahang. Pontosabban, csak a beszédhangszóróból szólal meg, egész addig, amíg újra nem indítom a telót. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Munkatársaim is hasonló jelenségről beszéltek, más típusú telefonoknál. Lehet valami android frissítéssel kapcsolatos dolog? Az enyém android 10 és one ui 2.5

#Android #Samsung #Médiahangerő
2021. nov. 13. 11:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de a nagyim, aki Samsungot használ, és apukám is, aki Huaweit használ, is mondta, hogy elhalkul a média hang. Nagyimnál gyakorlatilag alig van hang.

Nálam Xiaomin nem jelentkezett a probléma.

Az IPhone 13-at reklámozó válaszra nem vagyunk kíváncsiak, köszönjük, de a hasznos, informatív válaszokra én is kíváncsi vagyok!

2021. nov. 13. 12:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Én arra tippelek, hogy valamelyik alkalmazás okozza a hibát.
2021. nov. 13. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Iphone 6plus ugyanez a probléma áll fent :((
2021. nov. 13. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!