Első karcok az új telefonon. Ti is megőrültetek az első karcok láttán?
Mert engem mióta megjelent rajta a karc, kapkod az ideg xD
Az előző telóimnál is így volt.
Ti hogy "éltétek túl/át" az első karcokat?
Amúgy az enyém nem is karc, hanem kb 3 ilyen pici pontocska, amik alig látszanak, de hát zsírúj a telefon, és már most...:S
Naná! tiszta lelkibeteg leszek, ha megjelennek az első karcok.. azok a legfájdalmasabbak:D de aztán ahogy telik az idő, és gyűlnek a karcok, már nem izgatom magam rajta. Elkerülhetetlen, hogy ne karcolódjon össze, ami összekarcolódhat, úgyhogy ne pörögj ezen. A telóm 2 éves lesz karácsonykor. Eleinte a széltől is óvtam, nehogy karcos legyen, direkt szépen külön tartottam, de pár hónappal később leejtettem a mosdóban és lett rajta egy zúzódás a hátulján.
Ma meg már csak simán bevágom a táskámba, a többi cucc mellé.
:D:D
Utolsóelőtti: meghúzták az autódat? Hát az szívás! :S
Én nemrég kaptam egy C902-t
Kocsiban kezembe volt, bukkanó, neki az ajtónak, az ezüst diszcsikok az oldalán a jobb felsö sarkánál kicsit leverödtek, és hát ha ránézek most is lekibeteg vagyok.
Én nemrég kaptam egy C902-t
Kocsiban kezembe volt, bukkanó, neki az ajtónak, az ezüst diszcsikok az oldalán a jobb felsö sarkánál kicsit leverödtek, és hát ha ránézek most is lelkibeteg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!