INkább Díva érdekelnee.. hogy miket tud, hőérzékelős az érintőképernyője? lassúú? fagyogat? kinek mi a tapasztalata?
2010. szept. 24. 22:03
1/7 anonim válasza:
semmit nem ér. Én nem ajánlom. Nokia 5230am volt lecseréltem divára és utána vissza a nokiára. Az első 1-2 hét még libírható volt vele de utána...lassú volt, fagyott, nem engedte felveni a telót, nem engedte leteni a telót, az agyamra ment már sokszor. Mielőtt összetapostam volna vissza váltottam inkább a nokiára. Én nem hasznélom sokra a telefont csak telózás, zenehallgatás és sms de a diva már ezek alatt az idegeimre ment. S5230 laflureom volt előtte..különbség: a külső azonkívül szinte semmi. Jah és sztem mocskosan drága a diva. Szép, nem egy vészesen buta teló de ha az ember belegondol h az árából már pl vehet monte-e is amibe már van wifi is pl...hát nem tom...én mellé nyúlt választásnak éreztem...(föleg h elvileg kimondottan női tel de a mükörmöt nem érzékelte rendesen ^.^" )
2010. szept. 24. 22:11
2/7 A kérdező kommentje:
Naa nekem van műkörmöm.. és pont erre lettem volna kíváncsi mer azt tudom hogy a Corbí hőérzékelős ezért nem érzékeli a műkörmöt.. deee ilyen a Díva is ??
mindenkitől más véleményt hallok, valaki azt mondja jóó gyors valaki hogy lassúú és hogy fagy...háát nem tudom :S
2010. szept. 24. 22:21
3/7 anonim válasza:
sztem ez olyan h mindenki másra esküszik itt a fórumon is megy a vita mindig a HTC és az IPhone fannok között. A mükörmöst lőszőr énis olvastam h vki ealakrta adni mert nem érzékelte de énse hittem el de mikor felrakadtam a hegyes kis mükörmeim és elkezdett a dolog nehézkessé válni akk kezdtem elhinni:S
2010. szept. 24. 22:27
4/7 anonim válasza:
Szerintem lassú nagyon. Vagyis vegyél a kezedbe egy dívát, utána egy s5230at. Már érezhető lesz a különbség, az s5230 elég sokkal gyorsabb. Na, utána vegyél a kezedbe egy jobb telót [pl Wave, Galaxy S]. Ezután már iszonyat lassúnak fogod érezni a divát.
Amúgy az árát nem éri meg, csak a kinézete miatt kerül ennyibe. Ennyiért komolyan, Montet lehet venni, abban meg wi-fi, meg gps is...
2010. szept. 24. 22:32
5/7 anonim válasza:
am írd be itt az oldalon a keresőbe kidobb egy csomó kérdést és olvasgass róla akinek ez van ugyis kiáll mellette nekem volt. de nem is igaziból a lassúság meg ezek a gondok vle h az árához képest egy fos
2010. szept. 24. 22:33
6/7 anonim válasza:
Utolsónál a pont. Holnap délután jönnek a Díva tulajdonosok pattogni, hogy micsoda egy jó telefon [12-15 évesek a tulajok]
2010. szept. 24. 22:43
7/7 anonim válasza:
Pontosan,losz*rt se értenek semmihez,de mert ilyenjük van,vagy akarják,hogy legyen elkezdik szentesíteni,merthogy milyen cuki a görcsös műanyag hátlap -.-
persze jo ha semmire se hazsnállod,csak előkapod és megnézed az orat meg a datumot,de ha pl.gyorsan akarsz smst irni,vagy vaalmit cisnállni,akkor elkezded szidni ,hogy mennyééé má te sz*r...100%
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!