Vagy csak az USA akart nekik rosszat? A Huawei, Xiaomi, Honor okostelefonokról van szó. Szerintetek megéri most is venni őket? Jók/jobbak úgyanúgy, mint pl 3-4 éve? Valamint a Huawei mennyire használható HMS-sel, GMS nélkül?
tavoli bacsikaja/mamikaja simkartyajat hasznalja, vagy meginkabb egy kolduset
.
hasznal kozosegi oldalakat?
2022. aug. 31. 15:49
22/27 anonim válasza:
Ha nincs bekapcsolva a kamera, nehezen lát bárki is bármit. Kamera ugyanúgy. Helymeghatározás ugyanúgy. Az meg hogy én a szerződéskötés során milyen személyes információkat osztok meg a mobilszolgáltatómmal, az rájuk és rám tartozik. Ezt se a telefon gyártója, se az oprendszer készítője nem fogja látni, eleve semmi közük hozzá.
Én elhiszem hogy a te életed akkora nagy nulla, hogy csak ilyen hollywoody filmes klisés összeesküvésekkel tudsz legalább látszatra valami színt vinni bele. De ettől még ugyanúgy csak bizonyítatlan mesékről van szó.
2022. aug. 31. 16:02
23/27 anonim válasza:
Megjegyezném, hogy nem minden "anonim" ugyanaz a személy. Én pl. nem azt írtam, hogy nem figyelnek. A kérdés a telefon gyártójára vonatkozott.
2022. aug. 31. 16:03
24/27 Közveszélyes Kontár válasza:
megnyugodtam szoval tudod hogy figyelnek es sokadik felek is hozzafernek mindenhez hiaba NEM et jelolsz be mindeg
sajnos viszont a gyartok is figyelnek es hozzafernek minden adathoz amit hivatalosan jogilag kijelent hogy nem fer hozza es igy nem is tudja felhasznalni
2022. aug. 31. 16:43
25/27 anonim válasza:
Annyira nem kell megnyugodnod, nem vagyok paranoiás, mint itt egyesek. Mindenről szerintem még Kínában sem tudnak.
2022. aug. 31. 16:49
26/27 anonim válasza:
Vicces, hogy pont az USA emeli fel a hangját a "kémkedés" ellen, miközben a Google és a facebook tényleg mindent tud rólad...
GMS nélkül használok Huawei eszközöket már egy éve semmilyen hátrányt nem szenvedek.
2022. szept. 1. 00:06
27/27 anonim válasza:
A legtöbb gyártó marketing célból gyűjti az emberek adatait. Meg ugye az androidos telefonokon ott a Google, aki nem csak úgy puszira nyújtja ingyen a szolgáltatásait. Gond csak akkor van, ha ezek az adatok olyan kezekbe kerülnek, akikben nehéz megbízni. És Kína pont ilyen. Mivel a telefonokon futó szoftver zárt forráskódú, nem tudjuk pontosan, hogy mit csinál, milyen adatokat gyűjt és mivel titkosított formában küldi őket haza, az adatforgalomból sem nyerhető ki (pl. Wiresharkkal). Én nem bíznék egy kínai gyártóban/szolgáltatóban sem (pl. a TikTok-ról nemrég derült ki, hogy ha megnyitsz egy weboldalt a belső böngészőben, akkor mindent hazaküld onnan). De az amerikaiakhoz is eléggé kritikusan állok, a Meta és a Google szolgáltatásainak használatát igyekszem minimálisra csökkenteni és ha tehetném, teljesen el is hagynám. Visszatérve a telefonok gyártóira: ha a biztonság és a magánszféra egyaránt fontos a számodra, akkor vegyél egy Pixelt és rakj rá GrapheneOS-t. Sandboxolt GMS-t is tudsz rá telepíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!