A telefon memóriakártyáján lévő dolgokat nem lehet valahogy áthúzni számítógépre, ha a telefon taccsra ment?
Figyelt kérdés
Lefagyott és újra indult a telefonom, ám azóta is "tölt." Félek, nem lesz elég egy sima akkumulátor-csere (A50-es telefon, itthon nem tudom ki-be rakni az aksit, speciális eljárás kell hozzá). A memóriakártyán lévő dolgokat nem lehet valahogy áthúzni számítógépre?2022. aug. 29. 18:10
11/21 anonim válasza:
A telefonon. De mi lenne, ha elengednéd végre? veszel egy olvasót,. ha megy, akkor örülsz, ha nem akkor előkaparod a biztonsági mentésedet, és utána örülsz...
12/21 anonim válasza:
Ha bekapcsoltad a titkosítást, akkor a kártya csak az adott telefonban működik, sehol máshol. De mint írtam, bedugod, meglátod.
13/21 anonim válasza:
Folos olvasot venni ha van masik telod otthon. Probald ki, aztan meglatod
14/21 A kérdező kommentje:
Arra voltam kíváncsi, hogy "gyárilag" az van beállítva, hogy titkosítva, vagy ezt lehet módosítani, ahogy nekem tetszik. A jövőre előre tekintve. Kedves 12-es nem engedem el, gondolom te sem örülnél, ha számodra fontos dolog eltűnne. Megpróbáltam másik telón behozni, semmi sajnos :( Ezért nem fogok venni olvasót, gondolom felesleges, ha a másik telón sem látszik. Biztonsági mentésem nem volt, őszintén azt sem tudom azt, hogy lehet beállítani. (további "hülye vagy" kommentekre nem vagyok kíváncsi)
2022. aug. 29. 19:06
15/21 anonim válasza:
Beleraktad masik teloba, radugtad gepre es nem latja a kartyat a gep? Titkositast kulon kell beallitani, nemhinnem h az a gond kb senki se hasznalja
16/21 anonim válasza:
"te sem örülnél, ha számodra fontos dolog eltűnne. "
Nem. De velem ilyesmi nem fordul elő, mert gondoskodok rendszeres backupokról. Ellenben...
"Biztonsági mentésem nem volt"
Tehát nem voltak fontosak. Akkor meg nem mindegy?
17/21 anonim válasza:
Nem mindenki ilyen kocka hogy ertsen ezekhez
18/21 A kérdező kommentje:
Nem látta sajnos :( Akkor lehet más a gond.
Kedves 16-os, a kiemelt mondatom második felére tudsz akkor válaszolni? Erre gondolok: hogy lehet biztonsági mentést beállítani?
Egyébként köszönöm a segítő kommenteket! :) A többi kötekedős kommentek törölve lettek.
2022. aug. 29. 19:14
19/21 anonim válasza:
Ami a memóriakártyán van, az nem vész el, csak az, ami a teló belső memóriáján van. A számítógépnek látnia kellene az SD kártyát. A titkosítás szerintem nem megy csak úgy magától, azt be kell kapcsolni. Ha nem állítottad be, akkor szerintem nincs titkosítva. Lehet, hogy a számítógép valami más kifejezést használt a memóriakártyára, azért nem találod.
20/21 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=eQB7VXIZoSc
A technikai részletekkel nem kell foglalkozni, a szemlélet a lényeg. Ehhez jön még hozzá cloud backup, amiről szintén rengeteg bemutató van szerte a neten. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!