Van egy Sony M2 memória kártyám, a telefonomhoz vettem még korábban. Hogyan tudom átrakni erről az adatokat számítógépre?
Kártyaolvasó kell hozzá. 200 forint.
De ha nem akarsz külföldről rendelni, nálunk sem valami drága.
Nem ártana egy fotó vagy netes kép mert így elég nehéz elképzelni milyen lehet az a csatlakozó ami nem jó sehová...
Általában USB szokott lenni az meg már régóta van minden gépben.
Egyébként már pár száz forintért vehetsz olyan adaptert(card reader)ami legalább 4 féle memóriakártyához jó.
"De ha nem akarsz külföldről rendelni, nálunk sem valami drága. "
Ja, kb 1500-tól már összejön itthon is a postával.
"Volt hozzá a csomagban egy adapter is, abba bele lehet illeszteni az egyik végén, a másik végének meg olyan a kialakítása, mint egy csatlakozóé, de semmilyen portba nem illik bele, azt se tudom hogy ez milyen csatlakozó."
Gondolom ez:
Ez a régi Memory Stick olvasókhoz való adapter.
Ahhoz is lehet olvasót kapni, de nincs értelme, mert elavult, a sima M2 olvasók gyakoribbak.
Köszönöm a válaszokat.
Kb. 2010 körnékén vehettem. Az adapter biztos, hogy nem USB csatlakozós, nem megy bele, széles és vékony, mint itt:
Pont ilyen van nekem is, bár itt a képen csak az adapter látszik. A kártya meg ilyen:
Egy ilyen kártyaolvasóval bármilyen memóriakártyáról könnyedén átvihetek fájlokat PC-re? Gondolok itt arra, hogy ezek a memória kártyák még egy nem okos telefonhoz lettek véve, de azóta tönkrement már egy okostelefonom is, szóval ha kibogarásznám belőle a memóriát, talán abból is kinyerhetnék adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!