Mikor lesz egész Magyarország területén 5G lefedettség?
#9: ez úgy lehetséges, hogy az adott helyen a 4g lefedettség rosszabb, mint a 3g, ami elég kevés helyen van.
Esetleg gagyi eszközöd van, ami nem tudja használni az összes 4G frekvenciát.
#12 miert mirol irt a 10 es?
4G vel sok MByte/s el megy a halozat
mig mas halozatokkal mindeg X00KByte/s el megy vagyis egy nagy leptekkel lassabban
terheltsegtol es jeltol fugg hogyha nem kepes normalisan uzemelni
szoval a felhasznalok tuntettek hogy ne epuljenek ki 5G adok mivel egeszsegkarositoak?
"Én egy kis faluban lakom és 100 megabit alatt soha nincs a 4g sebesség."
ezt irta
kabeles 4G? Vagy mirol van szo?
Mobilnetre gondoltam, azt is írtam.
Értő olvasás sem megy, de fikázni azt tudsz. :D
Magyarországon elég durva a mobil lefedettség! Sok nyugati országban meg sem közelítik ezt a lefedettséget és sebességet!
16) tovább hazudsz.a balatonon is letérdelt a net mert túl sok turista használta.a telenor a covid idején lassult be, azóta sem gyorsult vissza.
'Sok nyugati országban meg sem közelítik ezt a lefedettséget és sebességet!'-hol?
nem tudom kinek szantad de en annak aki kabeles netnek tarja a 4G -t
#17 ezert kellene az 5G de azt nem engedik
mas kerdes hogy 4G vel is haladni kellene foleg olyan helyeken ahol sokkal tobben hasznaljak, szerintem eleve nem is terveztek ugy ott kitudja miert
mellesleg biztos sok gazdag is van aki egyszeruen leterheli ezeket a halozatokat mivel neki sokkal kenyelmesebb es mivel koltseg nem szamit, par gazdag folyton leterheli a 80-90% at a halozatnak akkor persze hogy a MB/s kB/s re esik 4G is
elveszik a szegenyek szorakozasat a gazdagok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!