Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhonen hogy lehet letiltani...

IPhonen hogy lehet letiltani a hallás károsodási értesítést?

Figyelt kérdés

IPhone 11 Pro Maxom van 512gbs.

És fejhalgatóval szoktam zenét hallgatni. Kis idő eltelik és már szól, hogy visszább kéne venni a hangerőt ne, hogy hallás károsodást kapjak. Eleve az értesítő amit küld na az okozza a legnagyobb hangkárosodást.

Ilyenkor mindig elkell húzni.

De ha ez nem lenne elég ezt egy óra alatt megcsinálja akár 2-3x is mégis, hogy lehet letiltani, hogy ne küldje.

2022. aug. 26. 14:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Sehogy, mert ez EU-s előírás.
2022. aug. 26. 14:40
 2/11 A kérdező kommentje:

Milyen EU-s előírás amikor az IPhone Usa és Kína gyártmánya. Meg mégis, hogy gondolják ezt, hogy le sem engedik tiltani ezt a funkciót mintha annyira veszélyes lenne.

Az az érdekes, hogy a Huawei P20 másodlagos telefonom sosem csinálja ezt.

Akkor majd szépen fogom magam és veszek Sonyt, Samsungot, Huaweit vagy Xiaomit

2022. aug. 26. 14:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Androidon a fejlesztői beállítások alatt ki-be lehet kapcsolni, hogy figyelmeztessen-e
2022. aug. 26. 15:03
 4/11 anonim ***** válasza:
34%
Húú de megfenyegetted őket!:D
2022. aug. 26. 15:24
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Azért van ez kitalálva, hogy ne tedd tönkre a füledet, szóval legyél inkább hálás. Egyébként ki lehet kapcsolni.
2022. aug. 26. 15:30
 6/11 A kérdező kommentje:
#5 Igen, de akkor mégis hol?
2022. aug. 26. 16:02
 7/11 anonim ***** válasza:
64%

Beállítások -› Kisegítő lehetőségek -› Hang és vizuális -› Értesítések a fejhallgatóról -› KI

A trollokra ne hallgass, minden ájfónos kérdésnél ezt csinálják, igyekeznek felhúzni a kérdezőt. Irigyek arra, hogy neked van egy jó készüléked, nekik meg anyuka nem veszi meg, mert rosszak voltak.

"az IPhone Usa és Kína gyártmánya"

Amit csak akkor lehet az EU, EGT tagállamokban forgalomba hozni ha megfelel az EU-s előírásoknak. Vagyis rajta van a CE plecsni.

2022. aug. 26. 16:07
 8/11 anonim ***** válasza:
63%

Majd amikor halláskárosult leszel + 0-24-be zúgni fog a füled mert vereted a hangerőt a füledbe, akkor majd gondolkodj el azon, hogy milyen jó lett volna a megfelelő hangerőn zenét hallgatni. Azt elárulom neked, hogy hozzászokik a füled a halkabb hanghoz, és jóval hangosabbnak fogod hallani.

Én már megtanultam a leckét, DJ vagyok, és sokáig én is szétnyomtam a fülemet. Szerencsére nagy kár nem lett, de lehetett volna.

2022. aug. 28. 13:17
 9/11 anonim ***** válasza:
64%

"hozzászokik a füled a halkabb hanghoz, és jóval hangosabbnak fogod hallani."

Fordítva! A hangoshoz szokik hozzá.

Ezt hívják hallásküszöb eltolódásnak.

Lehet átmeneti is amikor csak rövidebb ideig hallgatsz hangosan zenét. Vagy mondjuk egy mozdonyvezető amikor szolgálatból hazameg akkor kiabál mindenkivel, de nem azért, mert mérges, hanem mert hozzászokott a zajhoz. Viszont hutamos ideig tartó behatás esetén tényleg úgy maradsz... és öreg korodban már erről az amúgyis vacak hallásról süketülsz tovább.

2022. aug. 28. 14:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az élet problémái
2022. aug. 28. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!