Hogyan derítsem ki, hogy hol van a hangerőben a 85 decibeles határ?
Elvileg az a "még nem leszel süket, ha így hallgatod éveken keresztül a zenét" érték.
Fejhallgatóval hallgatok zenét, és nem szeretném, hogy károsodjon a hallásom, de nem tudom megállapítani, hogy hol van a határ. A telefon ajánl egy maximális értéket a hangerőre, de az nem mindig elég, pláne, ha közlekedek.
Éljen :D
A fejhallgató max érzékenység 100 dB.
A Galaxy S5-öt nem tudom, hogy melyik hangerőszint mennyi.
Igazából én nem érzem zavarónak, kellemetlennek vagy rendkívül hangosnak, amit hallgatok. Csak szépen tisztán kivehető minden. Ezek alapján, ha azt veszem, hogy 80 a kellemetlen, akkor az én zenehallgatási hangerőmnek köze nincs hozzá :)
Ezt egyébként én is megtaláltam, de gondoltam hátha van más is! :)
A privát zenehallgatást jobban kedvelem. Hangsúlyozottan hallgatást. Szerintem a zene és a tánc abszolút nem fér meg egymással :)
Egyébként 1-2 óráig lehet Neked nem kellemetlen, de hosszú távon, vagy gyakran, bizony halláskárosodáshoz vezethet az is.
Értem. Akkor lehet mégis meg fogok süketülni.
Ha a fejhallgató használata előtt bedugom a fülembe a doboláshoz használt zajszűrő füldugót és arra rá a fejes, az segíthet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!