Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen androidos mobitelefont...

Milyen androidos mobitelefont érdemes vásárolni 200 000 Forintig?

Figyelt kérdés
Van egy LG G6-osom ami most lesz 4 éves jó teló viszont, az egyik kamerája behalt a közeli, és az aksija se a régi már ezért vásárolnék egy új andoridos telót, csak nem tudom milyet. Valami ötlet?

2022. aug. 24. 23:40
1 2
 11/16 anonim válasza:
64%

Hello!

Én a Oneplus Nord 2-t mondanám, 12/256-s kivitelben 185 ezer az Alzánál.

Xiaomit skippelném (És a Redmi/POCO almárkáit is), mert szoftveres téren az a cég egy káosz, frissíteni a mobiljaikat nem nagyon szokták 1-2 évnél tovább frissíteni, illetve minden frissítésnél 50/50, hogy normálisan menni fog-e vagy 2 hibát kijavít, de még 20-t generál, szóval ha téged érdekel a szoftver, akkor hanyagolnám, ráadásul náluk az a filc is egyre vastagabban fog az árcédulánál, e ha tényleg csak az érdekel, hogy mennyire erős a chipset meg hány megapixeles a kamera, akkor mindenképp őket ajánlom.

2022. aug. 25. 09:44
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Xiaomit semmiképen sem.samsung ,Motorola.
2022. aug. 25. 13:33
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
mondj igényeket és akkor fogunk tudni segíteni
2022. aug. 25. 13:44
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

Mik a fő igényeid? Szoktál vagy szeretnél jàtszani komolyabb játékokkal? Mennyire szeretnél "sztár" fotókat és videókat készíteni? Milyen kijelzőt szeretnél(milyen felbontás? Elég a 60Hz, vagy legyen 120? Kell az oled technológiás kijelző, vagy jó az ips?) Legyen vízálló, vagy nem fontos? Mire szeretnéd használni?

Egyébként a kínai telefonokat egyből kilőném, mert szoftveresen szoktak lenni gondok. Talán az Oppo és leányvállalata, a OnePlus az, amiről nem sok rosszat hallani. Illetve ott a Huawei, ami nagyon minőségi, viszont nincs rajtuk google szolgáltatás. A google alkalmazásokat csak nyakatekert módon lehet leszedni, szóval nem ajánlom.

Egyébként én a Samsungot ajánlom, abból a Galaxy S20 Fe-t vagy az újabb S21 FE-t. Minden téren kiváló telefonok, de főleg a kijelzőt és a kamerát emelném ki. Jó telefon még a Google Pixel 6. Úgy hallottam, kezdetben voltak szoftveres gondok, de megoldották. Egyébként a piacon, neki van az egyik legjobb kamerája. Jó gyors telefon amúgy.

2022. aug. 25. 13:47
 15/16 TitanWar01 válasza:
9%
Honor Magic4 Lite vagy Samsung Galaxy S20 Ultra
2022. aug. 25. 16:38
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi pénzből xiaomi vagy samsung, esetleg sony. Samsungból mondjuk S szériás vagy Fe.
2022. aug. 26. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!