Milyen csúcskészülékek vannak most amire érdemes beruházni?
Sziasztok , alap mezei kérdéssel fordulok most hozzátok :)
Jelenleg egy Galaxy s10et használok ami sajnos már alig él így eljött az ideje hogy kb 3.5 év után egy újat vegyek.
Nem cserélgetem a telefont évente de amikor 1x rászánom magam (mint most is) akkor a csúcsok közül szeretek választani 3-4 évente.
Samsungot ismerem és az applet is de hátha van most olyan ami ezeknek jó alternatívája lehet mint pl a one plus 10 pro (azthiszem az most a csúcs , vagy rosszul tudom?)
Kérlek ajánljatok ebből a szegmensből amit érdemes lehet megnéznem :)
Előre is köszönöM!
Nem váltanék kínaira Samuról, főleg ebben az ársávban. Meglepően sz..r dolgokat tudnak produkálni szoftveresen.
Nem tudom mi a keret, meg mit szeretnél, de nyilván adja magát a Samsung S szériája meg az iPhone telefonok. Bár most már az iPhone-ra lehet azt mondanám, hogy megvárnám a 14-es széria hivatalos bejelentését, hogy lásd, megéri-e az a 13-hoz képest a felárat. Nyilván akkor lehet várni, ha még az S10-ed kihúzza 2-3 hónapig.
Az összeg olyan 1 millió kb max
Galaxy Zfold 4 ? Így hogy már a 4. Szerintem eléggé sokmindent javítottak rajta
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!