Lefagyott az előbb a Huawei Mate 20 Lite-om.Mi lehetett? Lehet, hogy rövidesen új mobilt kell vennem?
- Nem ejtettem le.
- Nem esett vízbe (másba sem).
Csak az újraindítást engedte, és utána tért magához. Mi lehetett ez?
Épp most passzoltam el árában egy 100.000 Ft-os MediaMarkt ajándékutalványt, amit egy nyereményjátékon nyertem tág családon belül valakinek, akinek belefért, hogy 100.000 Ft-ért megvegyen tőlem egy 100.000 Ft-os kártyát, mert neki épp onnan kellett mosógép, mert bedöglött a régi (gondolván, hogy nekem MOST nem kell műszaki cikk, év végén meg a nyereményjáték nyereményeként ingyen ölembe hullott plasztikkártya lejár)
Most szerintetek készüljek fel arra, hogy legkésőbb karácsonyra - akkor lesz a következő ünnep, amire családtól összerakhatok egy kis pénzt úgy, hogy a magaméval kiegészítve vehetek egy új készüléket - kell vennem egy új mobilt, mert ez beadja a kulcsot?
Mit vennétek "utódnak"
Nekem már évek óta szokott fagyni néha, de olyankor csinálok egy tisztítást a Telefonkezelőben, meg víruskeresést, aztán mikor 100% kész, akkor kikapcsolom, újraindítom és megint sokáig jó!
Nem kell rögtön új mobilt venned, elég lehet neked is, ha rendszeresen kitakarítod, eltávolítod róla a szemetet és kikapcsolod kicsit! :)
3: Hát akkor ne csodálkozz! Ha soha nem pihenhet....
Pár percre csak kikapcsolhatod, az is elég...!
Majd azt mondod, hogy lefagyott a telód és újra kellett indítani, ami igaz is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!