Yiaomi mobiltelefonom vesszőt rak a névjegyzékbeli nevek közé, akárhogy írom be. Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Megfordítani meg tudom, be tudok írni név előtagot, utótagot, keresztnevet, vezetéknevet. akárhogy trükközök már egy órája lassan, nem tudja úgy kiírni, hogy Jóska Pista, mindenképp Jóska, Pista-t ír. Miért rak bele vesszőt? ha megfordítom ugyanez, csak a nevek változnak2022. aug. 22. 11:14
11/15 anonim válasza:
Én úgy vágtam át a gubancot ,hogy például csak a "Vezetéknév" rublikát használom és oda írom be a teljes nevet. Így ha a vezetéknév szerinti sorbaállítás van beállítva rendben lesz minden.
12/15 anonim válasza:
9) mi olyan vicces?a yaycha telefonon is ez van.
13/15 anonim válasza:
Ez a kontaktkezelők jellemző problémája. Az én megoldásom: a böngészős kontaktkezelőben érdemes exportálni egy csv-t.
A pc-n Excellel elrendezni, hogy a teljes név (Kiss Pista) pl. a vezetéknév rovatba kerüljön. Utána törölni a kontaktokat és visszatölteni a csv-t és utána mindig vezetéknév rovatba írni a teljes nevet. Ha barátságban vagy a csv-vel és az Excellel, akkor ez 10 perces munka, de egyszer kell elvégezni.
14/15 anonim válasza:
12. Csak tetszik nagyon, nem hallottam még.🙂
15/15 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok:
Én egy Tech YouTubernél hallottam a MIOS-ról, talán Tech2 Lacinál, de nem biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!