Szerintetek mi baja a Corbymnak?
Figyelt kérdés
Ma este töltöttem, és mikor felkeltem megnéztem, és azt mutatta h teljesen fel van töltve, és amint leszedtem leugrodt 1 csíkra. most délután visszatettem töltőre, és mikor leszedtem ugyanez történt. leszedtem hátlapot h nincs e félrecsúszva az aksi, de nincs. most megint visszatettem... Mi lehet a baja?? Légyszi segítsetek mert elég gáz helyzet.:S2010. szept. 23. 21:12
2/11 anonim válasza:
az elsőszámú, és legfontosabb baja: Samsung
kis koreai emberek évente cserélnek telefont, így nem érdekük tartós terméket gyártani
másodzsor az akkud kinyiffant (vagy a töltőd)
3/11 bp1985 válasza:
Nem biztos, h akksi, sw hiba is okozhatja. Vidd be, csináltasd meg, és add el a játéktelefont.
4/11 anonim válasza:
Nem rossz a Samsung... Én a Sony Ericsson-nal sokkal többet szívtam, az nagyon kemény menet volt
5/11 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt, kb. 2 hete. Utána rendbe jött pár töltés után.
6/11 A kérdező kommentje:
hát én már rendeltem újat.XD Remélem az aksi volt a baj.....
2010. szept. 23. 22:10
7/11 bp1985 válasza:
Sonyval soha nem szívtam annyit, mint samsunggal. Sokkal megbízhatóbb, nincs herce hurca telepítésnél, mint pl s5230-nál, nincs képernyőcsere, stb.
8/11 A kérdező kommentje:
háát nem tudom melyik a jobb, mert nem én választottam. De samsung nem kell többet az 100%.XD Én nokia párti vok.
2010. szept. 23. 23:08
9/11 anonim válasza:
Nokia, Samsung és Sony Ericsson.Ebben a sorban vannak a legjobb telefonok.A Samsung-ok közül eddig a Samsung Galaxy S és a Wave a legjobb:) Szóval, nem a Samsung hibája, hogy te gyagyafont vettél.A Corby mindig is olyan "kisbabás" telefon, és még te csodálkozol:O :D
10/11 anonim válasza:
Valószínűleg az akkumulátor a hibás, de ez akármelyik telefonnál előfordulhat. Amúgy ja, Nokia, Samsung, Sony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!