Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafone rendelés: ha az...

Vodafone rendelés: ha az oldal szerint átvehető a telefonom, de az smst még nem kaptam meg, akkor odaért a telefonom?

Figyelt kérdés
Reggel voltam bent, mert 1-3 nap szállítási időt mondtak (az oldalon szürke volt az “átvehető” felirat) mert ma telt le a 3 munkanap, most ránéztem és már bezöldült, oda van írva hogy “átvehető üzletben”, de az smst még nem kaptam meg. Ezek alapján átvehető a telóm?
2022. aug. 16. 14:22
 1/5 A kérdező kommentje:
Most kaptam meg az smst, nvm 🤣
2022. aug. 16. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
igen át! :D
2022. aug. 16. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Na most akkor 21 hónapig fizetheted a 20+ ezres törlesztőtjét az Iphone 13 Maxodnak, meg hozzá 2 évig az előfizetést 😂😂 Nagyon megérte?? 😂

[link]

SMS különben csak akkor jön, ha a boltban is bevételezik, csak sok esetben ezt nem teszik meg azonnal. De ez minden csomagponton így van, és nem egy esetben ott volt a csomagom, és mikor mentem érdeklődni,csak akkor vételezte be és jött az üzenet.

2022. aug. 16. 16:31
 4/5 A kérdező kommentje:
13 prot vettem, és megérte :)
2022. aug. 16. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:
gyenge az aksija, hamar merül, feltöltsem?
2022. aug. 17. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!