A Vodafonenál mennyi idő amíg megkapom a telefonom?
Figyelt kérdés
20.-án meghosszabítottam a szerződésem és kértem mellé egy Xiaomi 12 Pro-t. Az érdekelne, hogy mennyi idő amíg szólnak hogy mehetek érte? Nem ír semmit a rendeléseimnél, se a készülékeimnél, csak hogy "havonta fizetendő: xyFt". Voltam bent, 23.-án, de csak annyit mondott az ürge hogy a megrendelésem feldolgozás alatt áll. Nektek mennyi idő volt amíg megkaptátok? Az ügyfélszolgálat meg nem veszi fel :(2022. júl. 26. 17:01
2/9 anonim válasza:
Én ezt nem értem. Azonnal megkaptam mindig a készüléket, 20 éve vagyok Vodás.
5/9 Ypszilon1980 válasza:
2 hetet vártam, aztán bementem megkérdezni, pont aznap jött.
6/9 anonim válasza:
5# előbb is mehettél volna, akkor is pont aznap jön.
mindig ezt mondjuk.
csak trehányak voltak az eladók.
:)
7/9 Ypszilon1980 válasza:
#6: Igaz, csak előtte én már többször hívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták még várnom kell, de a harmadik telefonos megkeresésre már eléggé terelt az ügyintéző és a végén ő javasolta, hogy menjek be, mert ez már szerinte sem normális.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 3 nappal később bementem és pont aznap jött :D
2022. aug. 4. 17:20
9/9 anonim válasza:
1# írtam hogy másnap, ha akkor mentél volna,
pont aznap jött :D volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!