? Powerbank kérdés
Van egy Huawei P8 Lite telefonom, amin micro usb van. Van egy powerbank-em (de szeretnék másikat vásárolni), amihez Usb-micro usb kábellel csatlakozok. A hálózatról való töltést is ezzel a kábellel oldom meg. Már igen sokat néztem powerbank-eket, tovább nem kívánom nézegetni. Ezt néztem ki, mint legesélyesebb: [link]
azonban úgy látom, hogy egyrészt a meglévő kábellel nem tudnám tölteni, másrészt pedig a kompatibilis eszközök között nem szerepel a készülékem. Nem értem, valóban így lenne?
A bemenet nem azt jelenti, hogy azon folyik be az áram a powerbank-be? A kimenet pedig, hogy a powerbank-ből kifelé?
Usb-micro Usb kábelem van. A telefonnak micro Usb port-ja van. A leírásban viszont kimenetnél nem szerepel USB.
Valóban nincs szó a kábelről a termékleírásban.
5V 3A-t bírja a telefonom akkumulátora? Ennek hogyan tudok utána járni?
"kell legyen" - nagyon nem szeretem ezt. Kevés teljeskörű leírást tartalmazó terméket találok az interneten bármilyen témakörben. A vásárlók többsége pedig nem figyel fel mindenre, ami szükséges lehet...gondolom ez is az oka, hogy hiányos és trehány termékekkel vannak teli a boltok. A képekről pedig gyakran lemaradnak a lényeges részek... felettébb nem szeretem.
Lehet, hogy úgy is van a valóságban, ahogyan írod, mert tényleg úgy lenne értelme, de nem kockáztatok.
Közben kerestem másik powerbank-et. Itt a leírást rendben találtam (feltéve, ha a valóságban is úgy vannak). [link]
Mivel az 5V 3A kérdésre nem kaptam választ, ezért új kérdést teszek fel.
A két válaszodat köszönöm! Megerősítőek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!