Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Két SIM-kártyás Samsung...

Két SIM-kártyás Samsung telefonban miért... ?

Figyelt kérdés
... írja a SIM1-hez, hogy ismeretlen szám, amikor kb. 5x beírtam a számot? A SIM2-nél nincs ez.

2022. aug. 14. 23:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

10

Értelek.

Köszönöm.

Írtam, hogy enyhén kényszeres vagyok. Ha egyiket sem írná ki, akkor oké lenne. Ha mindkettőt kiírná, az is. Így viszont a nagyon ideges vagyok.

Majd felhívom a kib.szott yettel-t és megkérdem, hogy mizu.

De egy tippem van még: a SIM1 előfizetéses, a SIM2 feltöltős, lehet, hogy ez a gond. Vagy passz.

2022. aug. 15. 09:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Beírás után kipipáltad? Jóváhagytad? Tehát nem csak beírtad a számot?
2022. aug. 15. 10:50
 13/18 A kérdező kommentje:

12

Öööö, nem.

Pill. csekkolom. De a SIM2-nél nem kellett semmit jóváhagyni, kipipálni.

2022. aug. 15. 10:56
 14/18 A kérdező kommentje:

Most fogok agyfaszt kapni. Direkt kértem, hogy az előfizetéses tel.számom legyen a SIM1.

Beírtam mindkét számot (manuálisan), csak most fordítva és most egyiket sem mutatja. :))) Megoldás zseniális, előfizető agyvérzés közeli állapotban van.

2022. aug. 15. 11:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megoldódott, most már egyformák. 😆
2022. aug. 15. 11:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk jó ha nem ugyan attól a cégtől van előfizetésed mert akkor meg tudod különböztetni. Így is meg lehet.

Megcsörgetsz egy telefont a közeledben és kiírja melyik számról hívtad...

Akkor elnevezed másnak és az lehet a telefonszám is.

Ami jó és működik azt meg nem babráljuk mert csak elrontani lehet.

2022. aug. 15. 11:14
 17/18 A kérdező kommentje:

Fuh, egy csomót nyomkodtam meg vacakoltam vele. Odáig jutottam végül (kb. 10 próbálkozás után), hogy mindkét SIM-hez ismeretlen számot ír ki. Fantasztikus. :)

Köszi a segítséget.

(Amikor sikerült beírni a számokat manuálisan, akkor a teló nem működött...)

2022. aug. 15. 11:17
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszi, a 15-öt és 16-ot már nem láttam.

15

Igen, egyformák és egyformán nem működnek. :) Kiderült, hogy en bloc nem működik a telefon és ez a legkisebb baj. Mármint a teló működik, de a SIM kártyák második nekifutásra sem lettek jók. Szombat este kaptam az első szettet, azok soha nem is működtek, vas. délelőtt kaptam a második szettet, azok vasárnap délután és este működtek, hétfő reggel is még, aztn hétfő délelőtt 10-kor vmi történt, ki tudja, mi (a telefonos ügyintézők nem tudják), és azóta néma teló.

16

Nem akarom megkülönböztetni őket. TUDOM, hogy melyik melyik. (Legalábbis a korábbi telefonomban végre felfogtam, megértettem. Nagyon lassan tanulok, de biztosan.)

A jelentősége az egésznek első körben annyi lett volna, hogy kib.szottul zavar, hogy a telóm okosabbnak hiszi magát, mint engem, és ÉN BEÍROM AZ Ő KÉRÉSÉRE a számokat és az egyiket elfogadja, a másikat nem. No comment. Második körben már semmi jelentősége, mert nem tudom használni a SIM kártyákat. :))))))))))

"Ami jó és működik azt meg nem babráljuk mert csak elrontani lehet."

Az instán angol formában az idézetem.

2022. aug. 16. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!