Ha átrakom a SIM kártyám egy másik telefonba akkor
megmaradnak az SMS-ek?
Figyelt kérdés
A jelenlegi Androidos Samsung telefonomból szeretném áttenni a SIM kártyámat az új Iphoneomba . A névjegyeket már rámentettem a kártyára de az eddig küdött sms beszélgetéseket is szeretném hogy meglegyenek az Iphonon is . Ez megoldható ? Kell valamit csinánom vagy magától meg fognak jelenni ott is a beszélgetések .
Felejtsd el a SIM-kártyát, mint adattároló eszközt, a névjegyeket is beleértve, ezeket tudtommal csak részben tárolja. A neten vannak leírások a rendes költöztetésre.
2022. júl. 15. 13:11
2/11 anonim válasza:
Magától valószínűleg nem fognak megjelenni az SMS-ek, mivel az sms-ek általában a telefonon tárolódnak, nem pedig a sim kártyán. Ettől függetlenül szerintem át lehet valahogy helyezni az SMS-eket, csak azt nem tudom, hogyan. De például nálam a telefonon van olyan a beállításoknál, hogy 'Sim-kártyán levő üzenetek', viszont ha rámegyek, akkor azt írja ki, hogy nincs üzenet a sim kártyán. Mindenesetre ha van ilyen opció, akkor valószínűleg van is rá mód, hogy átrakd az üzeneteket. Ennek próbálj utánanézni, hogy miképp lehet őket áthelyezni, esetleg nézd meg hogy az üzenetek beállításai közt milyen opciók vannak, esetleg ha kijelölsz egy üzenetet, nem tudod áthelyezni? A lényeg az, hogy ha csak így szimplán átrakod a sim kártyát, akkor az sms-ek nem fognak megmaradni.
2022. júl. 15. 13:16
3/11 anonim válasza:
Keress valami költöztető alkalmazást.
Elsőnek igaza van: a mai világban már nem a SIM tárolja se a névjegyeket se üzeneteket. Ha kártyára másoltad a névjegyeket, akkor lehet elvesztek információk, mivel "név, telszám" formában tudja csak a SIM tárolni ezeket, ha bármi más is volt hozzáadva adott névjegyhez (például másik telszám, mail bármi) az elveszik az importáláskor.
Tehát: valami "transfer to IOS" vagy nem tudom milyen alkalmazást keress, én csak PC-alkalmazást ismerek amit "jónak mondanak", de ez azt hiszem ingyenesen nem csinálja meg, lehet nem túl drága de ez van.
2022. júl. 15. 13:49
4/11 anonim válasza:
Az appke nek erre van aljalmatása
2022. júl. 15. 16:03
5/11 anonim válasza:
Igen, van Apple-nek erre alkalmazása, de az Android-on valahogy el kell menteni az összes adatot valamilyen formátumban, hogy az Apple-alkalmazás beolvassa.
Remélhetőleg a Google Play-en is van ilyen "iPhone-ra költözést segítő" app, ami App Store-ból is elérhető.
2022. júl. 15. 16:16
6/11 anonim válasza:
Droidra lell cak felrakni az appot
2022. júl. 15. 16:23
7/11 anonim válasza:
az iPhone-on is "vissza kell állítani" amit az App az Android-os telefonról lement, nem?
2022. júl. 15. 16:49
8/11 anonim válasza:
Igen de az appot csak dridra kell felrakni mert az iphone felajánlja
2022. júl. 15. 17:07
9/11 anonim válasza:
Kérdezőnek linkeld be a működő app-ot biztos sokat segít neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!