Xiaomi Redmi Note 9 Pro telefonnál, hogy tudom az ertesitesbeallitasokat működésbe állítani?
Csak a hivast es a WhatsApp hivast nem tudom beállítani . Az összes többi beállítható.
Leírom mi a pontos hiba.
Beallitasokban rakattintok a hangok es rezgésekre , bejön az ertesitések, csengőhang es ebreszto. Rakattintok a csengohangra. Ezen belül bejon az amire állítva volt, de az a csengés azóta törölve lett a listából, de mégis benne maradt a címe,de a hang, nem az szólal meg, hanem egy gyári. Itt van egy olyan lehetőség is hogy összes csengőhang. Erre rakattintok es nem adja be a listát.valami blokkolja. Az összes többinél sms, Viber, email, mindez tökéletesen működik. Beadja a csengőhang listát.
Kivetel a telefon hívás es a WhatsApp hivas beallithatatlan. Mit tegyek mert szétvet az ideg ?
Még valami ami esetleg hiba lehet es az is szerintem, de nem tudom hol rontottam el.
Ennél a kettőnél az értesítésmegjelenítés "gombot"nem tudom egyaltalán állítani, tehát az a gomb nem működik nem lehet áthúzni hogy beallithato legyen. Hogy csináljam meg légyszi segítsetek! Köszi.
#9 de ezt mondtam merre all nyil? Kikapcsolason vagy be?
es ha raboksz beletudsz lepni
akkor ott mi van? Minden tiltva es semmit se lehet allitani?
azert mert ezek mindenkinel igy vannak gyarilag, vagyis be van kapcsolva az ertesites gyarilag mindnel, es le van tiltva a kikapcsolasa
szoval csak akkor van problema ha valahogy letiltodott maga a fo ertesites megjelenites ki-be kapcsolas is
de ezt egyszeruen nem tudod visszakapcsolni, mivel ki sem tudnad, csak root olva, ugysem egyszeruen
viszont nezd meg bokj ra, es akkor be e tudsz lepni
mert ott lesz egy hosszu lista kulonbozo ertesites beallitasokrol
ne a nyilra! hanem magara a sorra az alkalmazasra
akkor belep a reszletekbe
(ha tilva lenne es blokkolva is akkor is megnezni reszleteket be kell engednie)
Abban a sorrendben fogok válaszolni ahogy kérdeztél.
Merre áll a nyíl?
A nyíl kikapcsoláson vagy bekapcsoláson áll?
Nálam ez a jel egy fektetett ó betű, benne egy pöttyel.
Ennek a színe sötétkék. A sötétkék szín mindig a bekapcsolt állapotot jelzi.
Tehát a nyíl illetve az a bizonyos pötty bekapcsolt állapotban van.
Kicsit többet a színekről.
A világoskék azt jelzi, hogy kezelhetetlen az a gomb. Nem reagál semmire. Nem tudsz rajta állítani.
A szürke szín azt jelenti hogy kikapcsolt állapotban van.
És most leírom az alkalmazás értesítések>
Értesítések
(Pontosan úgy fogom leírni ahogy ezt a telefonomon látom)
Gmail- sötétkék színű tehát bekapcsolva
Viber-sötétkék bekapcsolva
WhatsApp- sötétkék bekapcsolva
Bing sötétkék bekapcsolva
Pinterest sötétkék bekapcsolva
Google play áruház-sötétkék bekapcsolva
Messages -sötétkék
Android rendszer - világoskék bekapcsolt állapotban, és ez a gomb kezelhetetlen
Biztonság- világoskék bekapcsolt állapotban de kezelhetetlen
Zene sötétkék bekapcsolva
Chrome sötétkék bekapcsolva
Telefon-világoskék bekapcsoltan, de kezelhetetlen
Óra- világoskék bekapcsoltan, de a gomb kezelhetetlen.
Beállítások- világoskék bekapcsoltan, de a gomb kezelhetetlen.
Ennyi volt a rossz az összes többit nem sorolnám fel mert mindegyik szürkében van és kezelhető állapotú mind. Tehát a szürkék at ki és be tudom kapcsolni.
Nagyon bízok benne, hogy jól leírtam, érthetően és fogsz tudni segíteni.
#13 vagyis ez azt jelenti hogy nem tudsz bepelepni mint ahogy irtam #12 hogy reszletesen beallithasd?
de masba betudsz lepni? ne a gombot kapcsolgasd hanem lepj bele
ha nem ott akkor mashol kell elerd reszleteket
a gond az hogy mivel ertesz hozza annyira amenyire kell egy felhasznalonak, nem tudsz mit tenni ha nem egyszerubeallitas gond van
mivel megeshet elered a reszleteket de ott is hiaba allitasz barmit nem fog mukodni az ohajtott hang beallitasa
reszletekben ilyesmiket tudsz allitani:
ikon jelzesek
prioritas
lebegoertesites
kepernyozaras
ezek engedelyezese:
hang
rezges
fenyjelzes
ilyesmik
ezert irtam hogy engedely kezelodet is keread meg es ott is nezd meg allithatoe
en csak ennyit tudok segiteni
ha a megoldasa nem egyeszru es sikerul valakivel vagy neked akkor biztos hasznos lenne ha kozzetened (nem csak ide gondolom a sok vegere)
Xy4
Megvan az eredmény . 2 hónapja van rajta egy vírus. Zeneletoltes kb.
Újra kell telepíteni , gyári beállítás és sok pénz. Faca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!