Xiaomi Redmi Note 9 Pro telefonnál, hogy tudom az ertesitesbeallitasokat működésbe állítani?
Csak a hivast es a WhatsApp hivast nem tudom beállítani . Az összes többi beállítható.
Leírom mi a pontos hiba.
Beallitasokban rakattintok a hangok es rezgésekre , bejön az ertesitések, csengőhang es ebreszto. Rakattintok a csengohangra. Ezen belül bejon az amire állítva volt, de az a csengés azóta törölve lett a listából, de mégis benne maradt a címe,de a hang, nem az szólal meg, hanem egy gyári. Itt van egy olyan lehetőség is hogy összes csengőhang. Erre rakattintok es nem adja be a listát.valami blokkolja. Az összes többinél sms, Viber, email, mindez tökéletesen működik. Beadja a csengőhang listát.
Kivetel a telefon hívás es a WhatsApp hivas beallithatatlan. Mit tegyek mert szétvet az ideg ?
Még valami ami esetleg hiba lehet es az is szerintem, de nem tudom hol rontottam el.
Ennél a kettőnél az értesítésmegjelenítés "gombot"nem tudom egyaltalán állítani, tehát az a gomb nem működik nem lehet áthúzni hogy beallithato legyen. Hogy csináljam meg légyszi segítsetek! Köszi.
ertesites kezeloben nez szet
meg engedelykezeloben
ha szurke es nem is lehet belelepni
se ertesites kozpontbol elerni se az alkalmazasok beallitasainal
akkor valami mast kell allitani
vagy engedelyt
vagy valami le van tiltva
kozvetlen a rendszeralkalmazasoknal se lehet semmi erdemelegeset beallitanu?
lemaradt hogy probaltad e a kikapcsolast majd bekapcsolast
illetve az osszes adat torleset (persze ha nincs semmi benne, ha van akkor csak gyorsitotar torlese)
magat az alkalmazast is kenyszeritetten megprobalhatod bezarni ha engedi
illetve ha egyik sem akkor lehet gyari visszaallitas kell majd
uj bolti telo?
"Valamit blokkoltam reggel komásan, es azóta szop@s"
talaljuk ki?
tehat mar beleptel a Beallitasok(Alkalmazasok)>Engedely>Kezelo>Telefon
Beall.>Rendszeralkalmazasok>Telefon
Beall.>Alkalmazaskezeles>Telefon
es sehol semmi erdemeleges? (vegignezve minden lehetoseget mindnel)
amugy ha van frissitese akkor probald meg eltavolitani es hatha
vagy ha nincs fent es van elerheto akkor azt feltenni
mert mas nagyon nincsen illetve azt mar neked kell megtalalnod
elohivtal valami konzolt es atprogramoztad rendszert
Nem sokra jutottam de azt a keveset leírom.
Beléptem az alkalmazás értesítésekbe.
Itt fel vannak sorolva viber email, és még sok egyéb.
Többek között a következőket kiemelném:
Biztonság
Android rendszer
Telefon
Óra
Beállítások
Kizárólag ezeknél, az értesítés megjelenítést, nem lehet engedélyezni. Más szóval sem jobbra sem balra nem tudod elhúzni a kis nyilat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!