Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meg lehet ezt csinálni mert...

Meg lehet ezt csinálni mert én sajnos nem tudom?

Figyelt kérdés

Sziasztok azt szeretném kérdezni tőletek,hogy na akkor kezdődjön

Van nekem egy

Realme c11 (2020) telefonom és szeretnék rajta kijelzőt cserélni nem azért mert be tört,hanem mert más témájú kijelzőt szeretnék két fajtán gondolkodom

Vivo v23 5g

iPhone 11 pro

Szóval a kérdésem lehetséges más kijelzőt tenni a telefonra?

A válaszokat előre is köszönöm .

2022. aug. 12. 22:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ki lehet.

Menj be egy pár helyre, és mondd mit szeretnél. Amelyik azt mondja nem lehet, hagyd ott, keress addig, míg nem találsz egyet, aki kicseréli.

2022. aug. 14. 21:29
 12/21 anonim ***** válasza:
Te troll vagy, ugye? Van egy szaros 20k-t érő telefonod; amire akarsz 150k ért rakatni egy 2 cmrel rövidebb iphone kijelzőjét, hogy más legyen a kijelző “témája”….. az ugye megvan, hogyha valaki megoldaná ezt neked, a kijelző pont azt mutatná, mint eddig???? R
2022. aug. 14. 21:31
 13/21 A kérdező kommentje:

Miért lennék troll akármikor

Bármikor vehetnék magamnak több százezer forintos telefont,de ahogy írtad ,hogy ez a "szaros olcsó telefon"

Én ezt a szaros telefont szeretem nem tudom,hogy lehet-e szeretni telefont de én még nem szeretnék még válni tőle még egy hamar .

Lehet ,hogy a telefonom olcsó és többet költenék rá mint amennyibe kerül sokkal többet költenék rá már annak az árán vehetnék egy csúcskategóriás mobilt de én nem akarok,én csak fel tettem egy kérdést ,és nem azt szeretném,hogy ha kritizálnál én többet ilyen kommentre nem válaszolok szia

2022. aug. 14. 21:58
 14/21 anonim ***** válasza:
De mit akarsz elérni azzal, hogy rábuzeráltatsz egy fizikailag kisebb kijelzőt?
2022. aug. 14. 22:00
 15/21 A kérdező kommentje:
De én nem mondtam pont,hogy egy iPhone kijelző legyen azé írtam a vivot és a Huawei
2022. aug. 14. 22:08
 16/21 anonim ***** válasza:
Figyelj papa, minden telefonkészülék egyedi. Csak abba a házba, csak azt az alaplapot, csak azt a kijelzőt, csak azt az akkut lehet beletenni. Nincs olyan, hogy az XX készülékedre ájfón kijelzőt szeretnél, fizikailag lehetetlen. De hogy mi a problémád az eredeti kiejlzővel, az nem derült ki...
2022. aug. 14. 22:17
 17/21 anonim ***** válasza:

A vivo és a huawei is más méret…

Mi lenne a célja a kijelzőcserének?

2022. aug. 14. 23:22
 18/21 Morzsi007 ***** válasza:
Ezt nem hiszem el😁
2022. aug. 15. 08:50
 19/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem értem miért akarna valaki egy meglévő telefonba másik fajta kijelzőt tenni, csak ahhoz a típushoz valót tudnának akárhol belerakni, de még ha lehetne is másikat, ezt senki sem fogja vállalni. 100-150 rugót aki csak kijelzőre el tud tölteni, az tud venni magának olyan telefont, amiben már eleve jobb kijelző van. De nem értem azt sem, hogy mi a cél, marhaság az egész ötlet.
2022. aug. 15. 12:12
 20/21 Morzsi007 ***** válasza:
Nem lehet. Eleve a méret sem egyezik, sarkok,, de ez csak esztétika, a rögzítése szigetelőszalaggal esetleg megoldható. A szalag kábelek máshol vannak más csatlakozókkal, kiosztással. A felbontásról, digitalizer-ről, meg sok dologról nem beszélve. Egy személyautóba a gyáritól más motort tenni majdhogynem “egyszerűbb” feladat, mint ezt véghezvinni.
2022. aug. 15. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!