Mit kell beállítanom a telefonomon, hogy Olaszországban is működjön?
Utazásunk során Ausztrián keresztül érkeztünk Olaszországba, de ahogy átléptünk az olasz-osztrák határon, nem működik a mobilinternet, se a telefon. Pedig maximálisnak jelzi a térerőt. Ez A Yettel szolgáltató.
A roaming be van kapcsolva.
Mit lehet tenni, mit kell beállítanom hogy működjön?
Én kikapcsolnám a készüléket teljesen, majd újra be.
Ha nem segít, de van másik telefon ami működik, arról az ügyfélszolgálat felhívható a +36 20 200 0000 számon.
Azt nem értem, hogy akkor ausztriában miért működött?
A roaming aktiválva van.
"A roaming aktiválva van."
A roaming aktiválva van, nem azt jelenti, hogy a telefonodon egy rublika be van jelölve.
Hanem a szolgáltatónál engedélyezve van.
Hívd a szolgáltatót.
Telefon függő a dolog.
Van ahol egy van ahol több beállítás is van.
A roaming önmagában csak a telefonálásra vonatkozik.
Adat Roaming -ot állítsd be. Általában 2-3 helyen is el van dugva.
Mobilhálózat, vagy sim beállítások, ilyesmi környékén.
Egyenként nézd végig a beállításokat, szisztematikusan. (A kihagyom mert ebben biztosan nincs, majd azt gondolom átnéztem mindent nem működik)
Nem tudom merre mész de vigyázz hogy Eu -n belül maradj, ha Svájci határ közelébe mész és átcsatlakozik akkor az drága lesz már mint nagyon drága lesz.
Olyan nincs hogy Ausztriában megy a net Olaszoknál meg nem. Vagy egyiknél sem vagy mindegyiknél megy. Egyébként térképet ekkor is célszerű offline módban letölteni a telefonra. Ha épp nincs mobil net akkor jó szolgálatot tehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!