Egy Iphone kijelző csere valóban ennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Van egy xs készülékem, ami nem rég elromlott, se kép, se hang. Leadtam egy helyi telefonos szervízben, ahonnan pár nap múlva hívtak, hogy 75k lenne a megcsináltatása. Lehet ebben az árban benne van egy akksi csere is, mert korábban arról is szó volt, hogy lehet ez a baja, de akkor is sokallom érte, pláne hogy eggy 4 éves telefonról van szó. Ha nem csináltatom meg, akkor adnak érte 15k-t, ami szerintem vicc kategória, mert biztosan így is nyernek rajta. Vagy reaális lenne ez az ár érte?2022. aug. 10. 11:18
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Nekem egy 70ezres Sonym van. 32-t kérnek egy kijelzőcseréért...
3/7 A kérdező kommentje:
lol nem csak a mai világban már mindenki jól akar járni, szóval alapból szkeptikus vagyok (:
2022. aug. 10. 11:29
4/7 anonim válasza:
Ez nem szkepticizmus. Ez paranoia és ostobaság.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez tök valós összeg. Van egy iphone 12minim, nem rég tört össze a képernyő de amúgy tökéletesen működik, az összes szervíz 110körüli árat ajánlott a kijelzőcserére. Szóval ha így nézzük, az xs-re valós összeg ez a 75k.
6/7 anonim válasza:
Sajnos ez az ár kb reális. Az idokinál ami nem hivatalos szervit, ott is kb ennyi:
iPhone XS kijelző csere (érintő panel+LCD) gyári alkatrésszel 69900Ft
Az iStylenél ami hivatalos szerviz, ott meg ennyi: 130900Ft
7/7 anonim válasza:
1-es válasz író! Nem feltétlenül! Ma már sok telefont, adnak el részletre. Főleg mobil telefon szolgáltatók (Telekom, Yettel, Vodafone) árulnak 21 havi illetve 22 havi részletre mobil telefonokat. És a drágám mobilokra 2 év vagy akár 3 év jótállást is adnak. Én is így veszek telefonokat. Legtöbbször részletre fizetem ki. És a leg több telefon nem is bir ki 2 - 3 évnél többet. De ez pont elég arra hogy legyen telefonom. És igen legtöbbször az aktija megy tönkre a telefonoknak. És ha tönkre megy, akkor inkább újat veszek részletre. Nem jótállásba nem javíttattam még telefont. De a jelenlegi telefon árakat ismerve, még nem is olyan sok. És igen, sok szervíz meg csinálja, hogy ha az ügyfél nem tudja vagy nem akarja a javítási költséget ki fizetni, akkor egy jelképes összegért a szervíz meg veszi. És utána a szervíz felújítja / ki cseréli a hibás alkatrészeket, és ezután használtan / felújítottan eladja a szervíz. Ez bevett szokás szervízeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!