Valóban Led hiba van a tv-ben?
Figyelt kérdés
Ma bekapcsoltam a tv-m (Samsung Led tv) és kép van de hang nincs. Nem látom a menüt sem, így lámpával rávilágítottam a tv képernyőjére. Na láttam az adás kontúrját, mikor a képernyőre világítottam és a menüt is. Hiába állítottam a fényeken ezzel a módszerrel akkor sem volt semmi változás. Mikor a lámpát elvettem a képernyő elől, akkor ugye megint nem látok semmit. Ez LED hiba?2018. szept. 6. 11:26
1/4 anonim válasza:
Ha van kép, miért viágítasz rá? Nem értem.
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Kép nincs és hang van. Elnézést elírtam.
2018. szept. 6. 12:13
3/4 anonim válasza:
"Ez LED hiba?"
Igen, a háttérvilágítás problémája, ami lehetne a meghajtóáramkör hibája is, de sokkal gyakoribb a LED-hiba, köszönhetően a gyári alulméretezésnek.
"Ha van kép, miért viágítasz rá? Nem értem."
Azért világít bele, mert így a háttérvilágítás hiányában is meg lehet győződni a képtartalom létéről, LCD stb. működéséről.
4/4 A kérdező kommentje:
Szetszedtem a tv-t. Azt megkerdezhetem, hogy milyen módon lehet a ledeket ellenőrizni?
2018. szept. 6. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!