Ne menjunk bele a reszletekbe, nem mondtam hogy ez az osszes penzem. Nem szeretem ha a "tarcamban kutatnak". Szimplan ennyit kerestem a nyaron kulon munkaval es szeretnek venni egy csucs telefont am visszatart a kiadastol valo tartas. De majd lesz valahogy
2022. aug. 6. 23:35
12/27 anonim válasza:
Új állapotú iphone 12
2022. aug. 7. 00:16
13/27 anonim válasza:
Hát pedig ha telefonvásárlásban kérsz tanácsot és az ár a fő szempont, akkor turkálni kell a zsebedben.
A 400-as keretbe mindegyik belefér, vedd azt amelyiket szeretnéd. Ha nem azt veszed, akkor még hónapokig ezen fogsz tipródni, hogy "mi lett volna ha". Úgyis van egy a háromból, ami szimpatikusabb, mint a többi.
2022. aug. 7. 01:03
14/27 anonim válasza:
IPhone 11 Pro Max használtan. De lehetőleg olyat aminek legalább 82%os az aksija de inkább 90
2022. aug. 7. 20:02
15/27 anonim válasza:
#14 Miért?Inkább vegyen egy ÚJ IP12-t.Nem kelll más leadott vackát használni.Plusz mar kiégett modell
2022. aug. 7. 21:34
16/27 anonim válasza:
Szerintem az a jó nagy kijelző sokkal többet ér mint az ocska unalmas szogletes design, aluminium keret es 2 kamera
2022. aug. 7. 21:52
17/27 anonim válasza:
12 többet tud és újabb,ez is tégla nem hogy az.Kinek mi.12nek meg jobb a kamerája amugy
2022. aug. 7. 22:39
18/27 anonim válasza:
A 12 az nem volt nagy fejlődés a 11-hez képest. Talán a Pro Max meg a Mini volt a valamire mondható.
Mert a 12 sem kamerában, sem hardverileg nem lépet előre szinte semmit a 11 Prohoz képest. Meg a sima 11-hez sem.
2022. aug. 7. 23:54
19/27 anonim válasza:
"A 12 az nem volt nagy fejlődés a 11-hez képest."
Hát azért az OLED kijelző eléggé hiánypótló volt, már önmagában ez is jobb vétellé teszi. Én már csak ezért is kizárnám a francba a sima 11-et. Nyilván a 11 Pro Max már megkapta az OLED-et a maga korában.
2022. aug. 8. 00:45
20/27 anonim válasza:
Ja igen és még egy szerintem kiemelten fontos, de sokszor elsikkadó dolog: a 12-es szériától kezdve a face id működik (watch nélkül is) maszkban. Szerintem az őszi-téli covid miatti maszk hordás hosszú távon is az életünk részévé fog vállni, ez pedig pontosan egy olyan kényelmi funkció, ami szerintem megér pár tízezer forintos ráfizetést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!