Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik iPhonet válasszam...

NoMatterWhoIAm kérdése:

Melyik iPhonet válasszam szerintetek 2019-szeptemberében?

Figyelt kérdés

Választási lehetőségeim amikkel szimpatizálok:

6s (128gb) 8 (256gb) X (64gb/256gb) (HA X akkor valószínűleg 64gb- viszont szerintem az kevés lehet bele,további tudnivaló : Nem iPhone-telefonom van jelenleg, illetve semmiféle Plusz verzió nem tetszik mert azok már inkább kis tabletek. A tanácsokat előre is köszönöm!

2019. jún. 25. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért akarsz egy zárt rendszerre váltani? Nem logikus lépés, ha már hozzászoktál a szabad adatcseréléshez és adatáramláshoz androidon, vagy winphone-on.
2019. jún. 25. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Az hogy lehet hogy az opcióid között szerepel egyszerre a 6s és az X is. Tisztában vagy a különbségekkel vagy csak akarsz venni egy telefont, kerül amibe kerül. Mik az elvárásaid? Mért akarsz váltani iOS-ra?
2019. jún. 25. 22:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Eddig sose volt "drágább telefonom" de most, hogy már dolgozom így megengedhetek egy jobbat, és azért iPhone mert azok nagyon megbízhatóak, kivéve az akkumulátort, és IOS mert szeretném kipróbálni.
2019. jún. 26. 19:52
 4/4 anonim válasza:

Használtam már androidos és Ios rendszerű telefont is. Én mindig visszatértem az IOS-hez. Legtöbb andoridos úgy állít dolgokat az iPhone-okról, hogy életben nem próbáltak megérteni a rendszert.

Tökéletesen felépített, biztonságos és stabil rendszert és telefonokat gyárt az Apple. Egyszerűen csak használni kell és egyből megérted azt, hogy miért ilyen “zárt ez a világ”

Előreláthatólag ha szeptemberben szeretnél telefont venni, akkor már érdemes nem csak ezeken a telefonokon gondolkoznod. Szeptemberben jönnek az új iPhone-ok. Így a régiek ára csökken és egy generáció frissítés terén ki is esik. Ez a 6-os széria lesz de ez is meg a jövő kérdése tudva, hogy idén kap IOS 13 frissítést (6s és 6s+).

Viszont én már a 6-os szériát nem ajánlom, nem vízálló, rosszabb anyagösszetétel, gyengébb tudás.

Mivel szóba jöhet a 8 és az X, így inkább már a 10.generaciós telefonokon gondolkodj.

Kompaktabb telefon kell mint írtad, így amin tudsz gondolkodni azaz X,XR és az XS

X majdnem egy árban van az XR-el. Tudásban sem igen különböznek csak az X-nek dupla hátsó kamerája van. Viszont az XR-nek Bionic12-es chipje van már.

XR-től az XS viszont már drágább de tudásban meg nem tér el az XR-től.

Kijelzője papíron és elméletben szebb az XS-nek mint az XR-nek. Gyakorlatilag semmivel sem. Meg itt is a dupla kamera megjelenik.

Viszont ez az eltérés már +100ezerbe fáj.

Így leginkább én amit ajánlanék azaz XR telefon lenne. Én egy XS MAX-tól váltam meg. Nekem nagy kezeim vannak, de azt a telefont hordani kész nyűg olyan nagy.

XS túl kicsi volt az X-el együtt. Így választottam az XR-t és azóta sem bántam meg :)

Mérete tökéletes, tudása is, gyors, sosem fagy le, egy napot simán kibír mikor reggel leveszem a töltőről. Kinézete is szép, több szín közül is tudsz választani. Szerintem a legszebb a fehér. Bár feketét használok, mert készlethiány volt de ez is nagyon esztétikus.

Ezt saját tapasztalatból írom, innentől a te döntésed melyiket veszed meg.

Legjobb ha bemész egy viszonteladohoz és kezedbe veszed őket :)

2019. jún. 29. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!