Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlanátok...

Milyen telefont ajánlanátok 170000 alatt?

Figyelt kérdés
Eddig én a Motorola moto g200 és a Xiaomi 11t pro nézegetem egy ideje de nem tudok dönteni és félek hogy megbánom.Szeretnék minimum 5000mah-es akkumlátort és 120hz kijelzőt a többi nem olyan fontos. :D

2022. aug. 6. 00:31
 1/7 anonim ***** válasza:

“A többi nem olyan fontos”

Xiaomit egy jó ideje nem ajánlott venni, mert szoftveresen elkezdett olyan szutyok lenni, hogy még a csapból is az folyik. Annyi panasz van róla mostanában, mint égen a csillag.

Ilyen ez, amikor hiába rendelkezik jó specifikációkkal egy telefon, a rendszere egy barnamaci.

Érdemesebb inkább valami másik márkánál nézelődni, pl samsung, huawei, apple, mert ezeknek a szoftverei fényévekkel jobbak, mint a miui. Ha ennek ellenére is xiaomit szeretnél, akkor saját felelősségre.

A motorolla telefonokat sajnos nem ismerem, de biztos van itt valaki, aki igen, szóval figyeld a többi választ is.

2022. aug. 6. 01:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet nekem nagyon ajánlották a Xiaomit mert sok software update-et adnak a telefonokhoz és mert a Motorolával ellentétben modolt Androidot adnak.

:D

2022. aug. 6. 01:46
 3/7 anonim ***** válasza:

A Motorolákról jókat hallottam, bár még nem volt soha sem. Illetve volt egy Lenovo,(a Motorola a Lenovohoz tartozik) amivel nem volt panaszom. A xiaomikkal nincs gond hardveresen. Szoftveresen viszont hallani néha kritikákat. Egyébként van a családban egy, nincs vele gond. Ennyi pénzért, a Samsung Galaxy S20 Fe, amit nagyon bátran merek ajánlani. Soha sem volt vele semmi gondom. Sem hardveresen, sem szoftveresen (a One UI szerintem a leg jobb android) Egyik legjobb kamerarendszer a piacon, gyors, Snapdragon processzor(akadásmentes játékok), vízálló kivitel, jó minőségű hangszórók, gyönyörű 120Hz kijelző, szép és jól összerakott külső, bővíthető tárhely, vezeték nélküli töltés(ami ennél a telefonnál oda vissza működik, vagyis képes feltölteni mondjuk egy okosórát), Samsung minőség.

Ezek mellé, egy kedvező árcimke is társul. Ha ezt választod, nem fogsz csalódni.

2022. aug. 6. 02:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Motorola Moto G200 jó lesz.
2022. aug. 6. 04:37
 5/7 anonim ***** válasza:
samsung A71
2022. aug. 6. 09:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Használt s20 ultra
2022. aug. 9. 07:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Neked is a Joker Samsung Galaxy A52s 5G, 140k ért.

Van már A53 is igen. Kb bele is fér a keretedbe kábé, csak cpu ban erősen lassabb... Kamerában mondjuk kicsit jobb, és nincs jack. Ennyi a különbség.

2022. aug. 9. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!