Micro sd kártya elveszett adatok visszahozása?
Figyelt kérdés
Vettem egy új telefont bele raktam a micro sd_m amin volt 50 gb adat!
-Fotók.
-Videók.
-Fájlok.
A telefon teljesen leformázta a micro sd-t! :((
Hogyan tudnám a régi adatokat vissza hozni?
2022. aug. 5. 00:05
1/8 anonim válasza:
Runtime GetDataBack programot próbáld meg gépen
Ehhez a gépbe kell valahogy beügyeskedni a kártyát, és ott kéne látnod az sd kártyát is
De szerintem egy random IT szervizben meg tudják oldani, ha azóta nem másoltál rá semmit, csak ebben benne lejet az a veszély, hogy megtudhatják, mi volt rajta :/ de tippeket attól még adhatnak
2/8 anonim válasza:
Felmásolod a kártyára a rendszeres mentésedből, hát nem nyilvánvaló?
4/8 anonim válasza:
Az attól függ hogy formázta le a telefon, bár nem értem magától hogy tette meg.
5/8 anonim válasza:
számítógépen egy adatvisszaállító programmal kell végigvizsgáltatni a kártyát. Aztán vagy talál valamit, vagy nem. Nem tudjuk mit csinált a telefon a kártyával. Ha valami mélyformázást, vagy új particiót csinált, akkor szinte esélytelen bármit is visszaszerezni.
6/8 anonim válasza:
Egy formázással az összes adatodnak lőttek.
A formázás előtt minden operációs rendszer minimum egyszer figyelmeztet, hogy a kártyán lévő összes adatod el fog veszni! Biztosan folytatod???
Vajon ki nyomta meg az IGEN gombot?
7/8 anonim válasza:
Gyorsformázással nem tűnnek el az adatok, csak üresnek látod, szektorok adatai nem törlődnek. Ehhez vannak programok, de ugye az kérdés, hogy miket tud visszaállítani és mi az amit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!