Elromlik a telefonom, ha nem viszem rögtön aksicserére, amikor kiírta, hogy szervízbe kell vinni? Illetve aksicserénél adatmentést szükséges csinálni?
iPhone X telefonom pár napja kiírta, hogy 79%-ra csökkent az akkumulátor állapota és szervizbe kell vinni. Én sajnos csak 2 hét múlva kaptam időpontot cserére és nem tudom, hogy addig lehet- e bármi baja a telefonomnak, nyilván azon kívül, hogy hamar lemerül.
Az adatmentést azért kérdezem, mert rengeteg képem, videóm van, és ha nem nagyon muszáj nem állnék neki mindet letölteni. -nem cloudban tárolom őket :((
Bocsánat, ha hülyeségnek tartjátok a kérdéseimet, nem nagyon értek ehez bevallom…
Semmi gond nem lesz.
Ha a képeid megvannak az iCloudban, akkor nincs semmi gond.
Ahhoz, hogy a telefon tesztelni tudják ki kell kapcsolni a jelkódot és az iPhone keresése funkciót, úgyhogy látni fognak mindent. Jobb ha számítógéppel csinálsz egy mentést és visszaállítod gyárira a készüléket.
Nem is értem mi a baj a mentéssel. Rűdugod a gépre, megnyomsz egyetlen gombot és vársz amig a csík végigmegy. Közben lehet használni a telefont, számítógépet, vagy főzhetsz, takaríthatsz, stb
Amikor visszakapod a készüléket, akkor szintén egy gomb a mentést visszaállítani a készülékre.
Köszönöm a válaszokat!
És a gépre ezt a biztonsági mentést hogyan tudom megcsinálni? Nincs gond vele meg semmi, csak feleslegesen nem álltam volna neki, de hát ha kell akkor kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!