Huawei P30 jelszó szükséges?
Figyelt kérdés
Zárol a telefonom nem tudom miért, és semmire nem reagál, nem enged ujjlenyomatot, zárképernyő jelszót, microsoft jelszót is próbáltam az sem jó, milyen jelszót kérhet akkor? Nem értem!!!!2022. máj. 22. 10:31
1/15 anonim válasza:
PIN kód? (a sim kártya PIN kódja)
2/15 A kérdező kommentje:
Az után kér, pin-t sem fogadja el :/
2022. máj. 22. 10:41
3/15 anonim válasza:
Az fura ha a Pin-t se fogadja el.
4/15 A kérdező kommentje:
Mármint pin-t elfogadja, de amit utána kér jelszót arra nem fogadja el
2022. máj. 22. 11:16
5/15 anonim válasza:
Egyik napról a másikra történt ez?
6/15 A kérdező kommentje:
Reggel erre keltem
2022. máj. 22. 11:38
7/15 anonim válasza:
Szerintem a tulajdonosnak juttasd vissza és kérj elnézést.
8/15 anonim válasza:
Igen, ezek a k. jelszavak ilyenek, pikk-pakk bekapcsolódnak maguktól...
(hetes, most az a rész jön, hogy a kérdező feháborodva közli, hogy sajátja a telefon)
9/15 A kérdező kommentje:
Igen, és azért próbálkozom az ujjlenyomattal + Huawei jelszóval, mert nem az enyém, gratulálok IQfighterek
2022. máj. 22. 12:21
10/15 A kérdező kommentje:
Egyébként buli volt tegnap este nem tudom esetleg ki/mit nyomkodott el rajta.
Újraindítottam, bekapcsolom, PINt elfogad de utána kér jelszót, és nem a zárképernyőét kéri, azt nem fogadja el, és nem is úgy néz ki ahogy szokott, háttérképet sem mutatja a háttérben. Csak nem értem akkor melyik jelszavamra kíváncsi, nem láttam még ilyet.
2022. máj. 22. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!