Samsung A52 telefonon megőrít hogy a bekapcs/kikapcs gomb állandóan a fényképezőt hozza be. Hol tudom ezt átállítani?
Figyelt kérdés
Rémesen irritáló, hogy csak meg akarom nézni az időt, megnyomom a bekapcsoló gombot a telefon jobb szélén, és rögtön fényképezőgépet hozza be.
Kikapcsolás ugyanez. Tenném el a telefont, ki akarom kapcsolni, és neeeem... fényképezővel kell szerencsétlenkednem.
2022. aug. 1. 13:59
1/7 anonim válasza:
Tekintve, hogy ez a funckió dpla nyomásra aktiválódik, én megnézetném azt a gombot, míg nem késő...
2/7 anonim válasza:
Vegyél ájfónt, azzal nincs ilyen gond!
4/7 anonim válasza:
Dupla nyomásra hozza elő a kamerát. Gondolom 2-szer nyomod meg véletlenül. Egyébkènt szerintem ki lehet kapcsolni ezt a beállításokban.
5/7 anonim válasza:
miért kapcsolgatod? elkopik.
két koppintás a képernyőre és már mutatja is az órát.
6/7 anonim válasza:
5.Így bizony. Nekem is ilyen van.😉
7/7 Ypszilon1980 válasza:
A kettős koppintás mondjuk nekem ki van kapcsolva, sajnos az felülírja a beszélgetés közbeni képernyő lezárást, így sajna feloldódik beszélgetés közben és hát az gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!