Itt legalább normálisak az eladók, biztos lehetsz benne, hogy nem használt, és a gari papír is legális. Én nem bízom egyik telefonos boltba sem.
2010. szept. 23. 10:04
4/6 anonim válasza:
Nem írtad, hogy függetlenül szeretnéd-e (ha igen, akkor én is a Speedshopot ajánlom), de ha nem akkor a Vodafone és a Telenor kínálatában is hozzájuthatsz némi hűségnyilatkozatért cserébe:
[link] (Sőt, a Vodánál Surf díjcsomaggal még olcsóbb, bár az két éves tarifahűséggel jár: [link] )
Ha a Telenor szóbajöhet, akkor NAGYONNAGYON érdemes megnézni a Desire-t (a Wildfire nagytestvérét), mert valami elmebeteg akcióban már HARMINCEZER forintért hozzájuthatsz (olcsóban, mint a Wf-hez!), egy nem túl vérszívó (10eFt/hó) díjcsomaggal:
(((vagy 30eFt-ért már iPhone 4-et is vehetsz, igaz, akkor 2 éven keresztül havi 17eFt lesz az előfizud :D )))
2010. szept. 25. 07:54
5/6 bp1985 válasza:
Azt si kiszámoltad, h majdnem 500.000 ft, mire kifizeti? Okosabb, jobb telefonok vannak az ötödéért. Pl hd2, desire, lassan itt a hd3 (jobb cpu lesz benne, stb)
2010. szept. 25. 13:16
6/6 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy vagy melyik kombinációra jött ki neked az ötszázezer (a Telenor harmincezres alapára + 2 év Mobilkvartett 1000 az nekem 27eFt-re jön ki (269750 Ft, egész pontosan)), ha az iPhone 4-re, akkor biztos az is feltűnt, hogy három pár zárójelbe tettem a megjegyzést és egy ":D" szmájlit kanyarítottam a végére - ez nálam azt jelenti, hogy nem gondoltam ám komolyan a mondandómat (ha valaki olcsón akar Wildfire-hez jutni, akkor az nyilván csak álmodozik egy (túlárazott) prémiumkategóriás teelfonhoz). (És amúgy nem hiszem, hogy a Desire HD vagy a Desire Z vagy akár a HD3 olcsó lesz)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!