Hívtam egy telefonszámot,vde nem csöngött ki, csak azt írta ki hogy hívás átirányítva, majd azt, hogy hívás vége. Ez mit jelent pontosan?!
Figyelt kérdés
2022. júl. 27. 14:40
1/13 anonim válasza:
Hogy ki van kapcsolva szerintem. Vagy tiltotta a számodat
2/13 anonim válasza:
vagy nem kapcsolódik az autós rendszerhez
3/13 anonim válasza:
" hívás átirányítva, majd azt, hogy hívás vége."
Ez történt. Az átirányított hívás megszakadt. Lemerült, nem volt fedettség, kikapcsolták, ne zavarj vagy repülő módban volt, stb.
4/13 anonim válasza:
nen a 2. simre van átirányitva?
5/13 anonim válasza:
Valószínűleg korábban hangposta volt beállítva az illetőnek, de már nem aktív, viszont a hívásátirányítást nem törölték. Több ismerősömnél is volt ilyen. A tünet hogy a hívásátirányítás után a hívás azonnal megszakad.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem is ismeri a számom miért tiltotta volna le. Ez hülyeség.
2022. júl. 27. 18:34
7/13 A kérdező kommentje:
Csak furcsa nagyon mert ilyennel még nem találkoztam hogy ki se csöng csak hívás vége és végig néma a vonal
2022. júl. 27. 18:35
9/13 A kérdező kommentje:
Nekem?
2022. júl. 27. 19:01
10/13 A kérdező kommentje:
Van de nem használom csak az egyik kártyát. De soha nem láttam még ilyen hogy néma csend , hívás átirányítva és hívás vége.
2022. júl. 27. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!