IPhone 13 vagy Samsung Galaxy s22?
Figyelt kérdés
Indokoljátok meg légyszi miért :)2022. júl. 26. 21:47
31/50 anonim válasza:
28# nem nehéz eladni, csak egy nős balek kompromitáló tevékenységét kell vele felvenni ,
rögtön felértékelődik a használt mobil ára.
:))
32/50 A kérdező kommentje:
Megvan a telefon, gyönyörű és gyors, jó ez a szupergyors töltés is, az előzőnél nem volt ilyen. Szép képet csinál nagyon. Más tulajdonságait még annyira nem tapasztaltam ki :)
2022. júl. 31. 17:32
33/50 anonim válasza:
De jó! Életben is szép a színe?
34/50 A kérdező kommentje:
Igen, nekem nagyon tetszik!
2022. júl. 31. 21:33
36/50 anonim válasza:
Köszi a választ, akkor nekem is a rózsaszin lesz majd. 🙂
37/50 anonim válasza:
Amúgy a szín választás picket még egyszerűbb ha tudjuk hogy maga a teló csak egy alaplap. Pl ha kiesik a kézből ossze törik stb és kijelző és/vagy hátlap cserére szorul es nem azt a színt választottuk amit szerettünk volna akkor a cserenel kérhetünk masik színű hátlapot. Én pl egy régi Samsung Galaxy ace 4 ami Fekete volt egy fehér hátlappal használtam ha akrtam volna az előlapi üveget is ki cseréltem volna fehere
39/50 anonim válasza:
Az iPhone egy kalap szar amit tud egy iPhone azt kb fele annyiért meg kapod. Pl iPhone se 200 ezer be kerül de tudasilag kb 60 ezret ér és azon az áron sokkal jobb tudású xiaomi-t kapsz. Ha 200k árát nézzük az apple szerint a belépő szintű teló de Android nézzük az bőven a felső kategória pl 203 ezer ér már kapsz Oppo Reno 7 . Ami már nem 720p kijelző hanem 1080p és nem gagyi LCD hanem amoled es az ujjlenyomat olvasója a kijelző alatt. A belső tárhely nem 64gb hanem 256 és ez bővíthető memória kártyával. Támogatja a gyors töltést es a hozzá való töltő adapter benne van dobozában nem pedig lehúzzák vele a bőrt a ember pofajarol es hozzá való USB C kábel nem gagyi ami pár hét múlva tönkre megy és ezert nem kérnek el pofatkan módon 7000 ft
40/50 anonim válasza:
39. Az Iphone SE az tényleg egy kalap💩, de a fő szériás appleök ár-érték aránya és a tudásuk összességében nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!