Egy új telefont szeretnék vásárolni, ami nem Xiaomi. Mit vegyek?
Régen Huaweiem volt, de év elején lecseréltem Xiaomira, de ez nem tetszik.
Egy olyan telefont szeretnék, ami olyan, mint a Huaweinek a rendszere volt, vagy Huaweit. Most mi a helyzet a Huaweinél? Még gyártanak telefonokat? Van olyan, hogy P60 Lite? Idén kell, hogy legyen a P60 lite (Volt a P10, ami nekem is volt 2017, P20 2018, P30 2019, P40 2020, P50 2021, és idén P60, csak nem láttam erről infókat). Vagy egy olyan a Huaweire hasonlító rendszerű telefon, amit meg tudok venni olyan 140-15000 forint között?
"Még az Apple is megengedi a legtöbb gyári cucc törlését, és ez nagy szó!"
Konkrétan mindegyiket megengedi. Én legalábbis amit megpróbáltam, azt mi le tudtam törölni. Az androidos gyártóknál szinte sosincs így. (Mondjuk akkora szemétkupac gyári appokat, mint a Xiaomi is kevés kínál.)
"Azért írtam a legtöbb appot az előbb, mert a Safarit nem lehet törölni IPhone-on, így az kivétel."
Hááát, lehet hogy ez az oprendszer szintű beépített böngésző (ami így belegondolva nem túl meglepő), szóval nem is baj, hogy azt nem lehet törölni. Elég sok mindent el tudna b..szni vele az user.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!