Egy új telefont szeretnék vásárolni, ami nem Xiaomi. Mit vegyek?
Régen Huaweiem volt, de év elején lecseréltem Xiaomira, de ez nem tetszik.
Egy olyan telefont szeretnék, ami olyan, mint a Huaweinek a rendszere volt, vagy Huaweit. Most mi a helyzet a Huaweinél? Még gyártanak telefonokat? Van olyan, hogy P60 Lite? Idén kell, hogy legyen a P60 lite (Volt a P10, ami nekem is volt 2017, P20 2018, P30 2019, P40 2020, P50 2021, és idén P60, csak nem láttam erről infókat). Vagy egy olyan a Huaweire hasonlító rendszerű telefon, amit meg tudok venni olyan 140-15000 forint között?
Igazából vehetsz Huaweit. De a Mate 30 utáni modellek esetén sajnos már nincs GSM támogatás, igaz a legtöbb alkalmazást letudod szedni valahonnan valamit könnyebben, valamit nehezebben. Erről nézd meg inkább tech2 Laci videóit!
Ami nagyon hasonlít a Huaweire az a Honor. Hiába váltak külön tölük akkor is a Magic OS az hasonlít a régi EMUIban, sőt az újabb modellek esetében már olyan rendszerük van mint a Huawei P50-ben lévő HarmonyOS.
Ha ilyen áron akarsz telefont akkor vegyél
Honor Magic4 Litet vagy
Honor 50-et.
Előbbi modernebb, utóbbi erősebb!
Ha pedig Huawei kell akkor: Huawei Nova 9, Huawei P40
Vagy Huawei P30-at is kapni most és azon még Google támogatás is van!
"Samsung vagy LG telefont ajánlom neked meg mindenkinek"
Ne zavarjon hogy az LG rég megszűntette a telefongyártást.
Huaweit már nem érdemes GSM nélkül venni. Persze, meg lehet oldani dolgokat ideig-óráig, de ki a franc akar szopni meg mókolni egy telefonnal, ha kiad érte 150 ezret?
Amúgy én ugyanebben a helyzetben voltam pár hónapja, de a Xiaomi telefonokat annyira megutáltam, hogy semmilyen kínait nem voltam hajlandó utána venni. Így hát maradt a Samsung vagy az iPhone.
A Samsungnak vannak olyan telefonjai, amik beleférnek a keretedbe, de ha te Huaweihez hasonlót szeretnél, akkor valóban egy Honor lehet a legjobb választás.
(Na meg ha kinéztél egy telefont, akkor olvass/nézz róluk teszteket, a Mobilaréna cikkei végén általában van egy összehasonlítás a konkurenciával, ott egyből találhatsz is akár jobb választást.)
Ha nekem lenne telefongyártó cégem, én is a rootolás ellen lennék! Miért kell és milyen átlag feletti dolgot csinálni egy telefonnal, amihez ez kell, hétköznapi felhasználásra miért nem elég?! Akinek ilyen céljai vannak, az használjon PC-t vagy laptopot!
A többi viszont jogos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!