Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire roncsolnám a telefono...

Mennyire roncsolnám a telefonom Akkuját, ha azon játszanék Genshin-t?

Figyelt kérdés

Van egy tabom, de azon nem fut olyan jól, lassú, akadozik, stb. Most letöltöttem a telómra (samsung galaxy s22ultra) és nagyon gyorsan fut rajta, nem akadozik, meg minden.

Hosszú távon ez nagyon tönkreteszi?

2022. júl. 25. 14:30
1 2
 1/13 Szirty ***** válasza:
30%
Nem alkalmas erre.
2022. júl. 25. 14:35
 2/13 anonim ***** válasza:
67%

ez egy harci játék?

és az aksiban kell megküzdeni az elektronokért?

2022. júl. 25. 14:36
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
... dugd be a töltőt, akkor a 220V-tal küzdesz.
2022. júl. 25. 14:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

1. válaszolónak:

Nekem ennél jóval gyengébb telefonom volt, egész jó bírta a játékot

Kérdezőnek:

"Hosszú távon" - ha nem 0-24 akarod nyomni, akkor nem hinném, hogy gond lenne belőle, igen, meghajtja a telefont, mivel nagy játék, de azon kívül nem hinném, hogy bármi baja lenne, maximum hamar fog merülni kicsit az akksi a játék miatt, de ez érthető

2022. júl. 25. 15:24
 5/13 Szirty ***** válasza:
74%

"Nekem ennél jóval gyengébb telefonom volt, egész jó bírta a játékot"

Én a kérdésre válaszoltam, vagyis hogy az akkumulátor nem alkalmas arra hogy azon játsszon. :)

2022. júl. 25. 15:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem véletlen elérhető telefonon. Játék közben gyorsabban fog merülni, meg lehet melegedni fog de ha tartasz szüneteket akkor az is mellőzjető probléma. Nekem csak nyáron melegszik fel pl. Ha nincs más alternatíva akkor játssz telefonon. Nem tilos.
2022. júl. 25. 16:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát nyilván jobban használja így a telefon az aksit, tehát gyakrabban kell majd tölteni, a jelentős képességcsökkenést még nem okozó töltési ciklusok száma pedig véges.

Máshonnan nézve: ha volt pénze a szüleidnek (vagy akárkinek) egy ÖTSZÁZEZER forintos telefonra, akkor lesz pénzük 1-2 év múlva egy aksicserére is...

2022. júl. 25. 18:23
 8/13 anonim ***** válasza:
50%

4# a telefonod jól bírta a játékot , DE a kérdező az akkumulátorral akar játszani !!!

az 1# válaszoló értelmezte a kérdést.

2022. júl. 25. 19:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ne legyetek már ennyire hülyék. Ha nem tudjátok értelmezni a kérdést, amire tényleg kérdez, akkor ne válaszoljatok. Amit gondoltok az komplett hülyeség.
2022. júl. 25. 20:09
 10/13 anonim ***** válasza:
49%
... a "roncsolás" NEM "komplett hülyeség" ??
2022. júl. 25. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!