Mennyire roncsolnám a telefonom Akkuját, ha azon játszanék Genshin-t?
Van egy tabom, de azon nem fut olyan jól, lassú, akadozik, stb. Most letöltöttem a telómra (samsung galaxy s22ultra) és nagyon gyorsan fut rajta, nem akadozik, meg minden.
Hosszú távon ez nagyon tönkreteszi?
ez egy harci játék?
és az aksiban kell megküzdeni az elektronokért?
1. válaszolónak:
Nekem ennél jóval gyengébb telefonom volt, egész jó bírta a játékot
Kérdezőnek:
"Hosszú távon" - ha nem 0-24 akarod nyomni, akkor nem hinném, hogy gond lenne belőle, igen, meghajtja a telefont, mivel nagy játék, de azon kívül nem hinném, hogy bármi baja lenne, maximum hamar fog merülni kicsit az akksi a játék miatt, de ez érthető
"Nekem ennél jóval gyengébb telefonom volt, egész jó bírta a játékot"
Én a kérdésre válaszoltam, vagyis hogy az akkumulátor nem alkalmas arra hogy azon játsszon. :)
Hát nyilván jobban használja így a telefon az aksit, tehát gyakrabban kell majd tölteni, a jelentős képességcsökkenést még nem okozó töltési ciklusok száma pedig véges.
Máshonnan nézve: ha volt pénze a szüleidnek (vagy akárkinek) egy ÖTSZÁZEZER forintos telefonra, akkor lesz pénzük 1-2 év múlva egy aksicserére is...
4# a telefonod jól bírta a játékot , DE a kérdező az akkumulátorral akar játszani !!!
az 1# válaszoló értelmezte a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!