Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudok így parkolójegyet venni?

Tudok így parkolójegyet venni?

Figyelt kérdés
Mindig az aprót dobáltam be az automatába, viszont szeretném ezt inkabb neten intézni, de nem értek hozzá. Előfizetéses telóm van (Yettel), viszont nincs pénz a bankszámlámon ( -300 ft-ba vagyok) A kérdésem az lenne, hogyan tudok úgy parkolni, hogy nem egyből fizetek, hanem hogy hozzáadódjon a telószámlámhoz az összeg? Köszi a segítséget.

2022. júl. 19. 09:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs hitelbe parkolás szerintem.
2022. júl. 19. 09:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy csak elküldöm a parkolási zónához tartozó telefonszámra sms-ben a rendszamot, parkolas vegen pedig a stop szót?
2022. júl. 19. 09:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom van, ezert kerdem
2022. júl. 19. 09:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. júl. 19. 09:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom. Es akkor nem fognak megbuntetni tuti? Mivel nem lesz az autón papir, latjak a rendszerükben, hogy vettem online parkolojegyet? Es nem gond tuti, hogy nem egyből van kifizetve?
2022. júl. 19. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:
A rendszám legyen helyes és akkor minden oké. Évek óta így parkolok, sosem kaptam büntetést.
2022. júl. 19. 09:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Szupi, köszike:)))
2022. júl. 19. 10:19
 8/9 anonim ***** válasza:
évek óta tartozom
2022. júl. 20. 06:53
 9/9 anonim ***** válasza:
benzint hol lehet hitelre tankolni, tudtok 1 jó helyet?
2022. júl. 20. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!