Más sem szokott parkolójegyet venni?
Nyilván, nem parkolóhazabán,mélygarázsokban, mert ott anélkül be sem mehetsz, hanem közterületeken.
Évek óta nem veszek jegyet, eddig csak 1x büntettek meg.Anyagilag sokkal jobban jártam, mintha vettem volna.
Volt, amikor az "5 perces" kiskaput használtam.
Fizetünk csomó adót a benzinre plusz gépjárműadót.Nem fogok a kapzsi,lehúzós önkormányzatok zsebét is tömni, nem vagyok Dagobert bácsi.
Szoktam venni ;)
Tudod ott a kemera !! 🤜
Bakker, nem a pótdíjjal van bajom, hanem az időráfordítással. Pörögnél egész nap, mennél a dolgodra, erre paff, kerékbilincs!
Na ezt nem, inkább fizetek.
Ráadásul én egyet is értek a parkolódíjjal, mint forgalomszabályozó eszközzel. Ami a befolyt díjakkal történik sokfelé, az valóban vérlázító; azonban jól láttam, hova vezet, ha ingyenes a parkolás. Nem, köszönöm, soha többé nem kérem vissza azt az állapotot!
Kedves 8. A parkolási díj nem egy működő eszköz, csak egy lehúzás. Azt csak említem, hogy az előző autómra folyamatosan kaptam parkolási bírságot. (olyankor is, amikor mozgásképtelen volt, vagy vidéken voltam az autóval) Ez csak "kivitelezési gond".
A nagy baj vele, hogy öngerjesztő. A parkolóövezetek szélén hatalmas tumultus alakul ki, ezért ott is követelni kezdik a fizetés bevezetését. Ezzel a fizetős övezetek széle kijjebb kerül és kezdődik előröl a folyamat. Ezt azzal lehetne megoldani, ha a fizető övezetek szélén lennének nagy és olcsó/ingyenes parkolók, aminek az építésében az önkormányzatok ellenérdekeltek, hiszen nem lenne mire hivatkozni a fizető övezet kiterjesztésekor.
A megoldás lehetséges, de mindenki ellenérdekelt:
*A fizető övezetek szélein legyenek nagy P+R parkolók (A valós parkolási bevételekből bőven telik rá)
*A közbiztonság legyen olyan, hogy remélhessem, hogy az autómat megtalálom, amikor visszaértem
*A parkolás első 15 perce legyen ingyenes, utána minden 30 perc egyre drágább
*Ha egy parkolótársaság nem az előírások szerint működik (indokolatlan büntetések, és/vagy "csókosokat nem büntetnek"), akkor a céget és a vezetőket is komolyan meghurcolni
*Bónusz: A bevételekkel és kiadásokkal el keljen számolni
A kérdésre válaszolva: Nem megyek fizetős területre, ha muszáj, akkor pláza parkolót használok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!