Melyik telefont vegyem meg ezek közül?
Szempontok. Ne legyen lassú. Ezek nagyjából erőben hasonló szintet képviselnek alapfelhasználásban nem észlelem a különbségek.
Lehetőleg minél hosszabb üzemideje legyen, de legalább egy napot kibírjon.
Minél jobb fotókat lehessen vele készíteni!
Jó kijelzője legyen, nem nagyon játszok de azért egy 90Hz is jól jönne bele!
A keret inkább 150 alatt van 200 ezer környékén csak az esetben néztem telefont ha mondjuk annyival jobb is valamiben mint az olcsóbb társaik.
Lehessen vele internetezni, illetve blueoth fülhalgatóval zenét halgatni.
Nekem innen a 2 Sony tűnik a legígéretesebbnek. Mivel, hogy a fejhallgatójuk is jó. Viszont azért gondoltam fel teszem a kérdést!
Ha már szóba került akkor én speciel az IPhone 11-et vagy a Google Pixel 6-ot venném. Szerintem ezek mind ketten megérnek annyi felárat. Kamera, gyorsaság szempontjából. Az IPhone 11 kijelzője mondjuk nem annyira jó mint a többi Oled kijelzőnek meg azért a felbontáson is látszik, hogy kevés.
De ha kevesebbet akarsz költeni és valóban leginkább a kamera a lényeg.
Akkor én az OnePlus 2T, realme 9 Pro+ vagy Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ választanám. Bár helyettük inkább Xiaomi 11T Pro.
A legerősebb innen egyébként a Xiaomi Poco X4 GT de kamerája szerintem max olyasmi lehet mint a nem plusszos Redmi Note 11-nek. Mert a Pocokban általában nem raknak olyan jó kamerát.
Én a pixelt választanám, nagyon jó telefonok minden téren.
A sonyk is jók, viszont a kettő Sony közül nem éri meg a drágább, alig tud többet. Annyi, hogy újabb generáció. A pixel és az xperia 10 III közül egyértelműen jobb a pixel, viszont az ára is jóval magasabb. A sony egyébként sokkal jobb hangszórókkal rendelkezik, illetve picit nagyobb az akkumulátora. Illetve elegánsabb a megjelenése. Kamera szempontból: a Sony nagyon jó kamerákat csinál, de a képfeldolgozó szoftver nem annyira jó. Vagyis rosszabb képeket csinál, mint a kamera adottságai. Egyébként attól függetlenül szép képeket csinál. A pixel viszont valami elképesztő kamerával rendelkezik. Az egyik legjobb a piacon. Gyorsaság szempontjából, a Sony eléggé gyors, de a komolyabb játékokkal meggyűlhet a baja, néha laggolhat. Hétköznapi felhasználásra elég gyors bőven. A pixel egy erőgép, a legkomolyabb játékok és alkalmazások is gond nélkül elfutnak rajta. Hétköznapi felhasználásnál nem lesz nagy különbség a 2 telefonnál gyorsaságban.(böngészés,YouTube)
Kijelzője mindkettőnek jó, de a pixel azért valamivel jobb. 90 Hz. A Sonynak egyébként van fülhallgató kimenete a pixellel ellentétben. Mindkettő vízálló. Az a kérdés, meg ér e neked a pixel ennyivel több pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!